menu myDiary

Reacties op 'Pfff.' van Azura.


Caty 10 okt 2019 om 06:22
Hey! Wat vervelend...verliefd

Komt het niet genoeg drinken omdat je maag dat niet wil, meer water, of probeer je het niet op elk mogelijk moment (zou ik ook vergeten namelijk)?
Azura 10 okt 2019 om 09:21
@Caty Het komt vooral doordat ik 30 minuten voor en 30 minuten na het eten niet mag drinken en nog aan de maagbeschermers zit. Ik mag tot een uur na de inname van de maagbeschermers niet eten of drinken. Er zijn gewoon niet genoeg uren in een dag om zowel te eten als ook te drinken, vooral aangezien ik eigenlijk 5 kleine maaltijdjes per dag moet nuttigen.

EN ik kan niet meer zomaar een fles water in mijn gezicht legen, ik kan alleen heel langzaam slokjes nemen en ik moet tussen elk slokje pauzeren anders doet het pijn. Dus alles vergt gewoon bizar veel tijd waarvan ik niet de indruk heb dat ik die heb.

Wicked. 10 okt 2019 om 12:53
Ik weet niet of je ze mag maar misschien (groene) smoothies? Om zo een beetje drinken en eten te combineren en meteen wat vitamines binnen te krijgen?
Ik probeer maar mee te denken!
Azura 10 okt 2019 om 14:46
@Wicked. Dank je wel voor het meedenken verliefd Dat zou op den duur inderdaad een mooie oplossing zijn, ik zal het met mijn diëtiste overleggen!
Caty 10 okt 2019 om 19:56
Oh ja! Dat had je gezegd... Ugh, ik denk aan je in ieder geval. verliefd

Goed idee van de groene smoothies! Sowieso kun je misschien denken aan wat (wat oudere) baby's ook mogen eten? Gemalen pasta ziet er niet mooi uit maar lijkt me nog steeds lekker? Fijne couscous?
Caty 10 okt 2019 om 19:57
(Ik snap dat het niet makkelijk is om opties te bedenken. Ik roep nu een beetje wat.) Gogogo maag! Je kunt het! *insert pompoms here*
Phlo 11 okt 2019 om 10:09
Kan je niet ergens een wekker zetten dat je een uur lang of zo om de 5 min een slokje water neemt? (Bv je fitbit kan je hiervoor gebruiken! Moet je even zoeken naar de interval workout functie knipoog )
Zo van, dat je t continue een reminder hebt zodat je t niet vergeet.
Azura 11 okt 2019 om 11:53
@Phlo Mijn fitbit ben ik al lang en breed kwijtgeraakt lmfao, ik heb hem volgens mij al een jaar niet meer gezien? Tijd voor een nieuwe cool! Momenteel vul ik een halve liter fles met water en ik mag dan niks meer van mezelf doen tot de fles leeg is. Gister heb ik met succes 2 liter water gedronken (whoe!) en helemaal niks gegeten omdat ik te misselijk was (boe).

Zucht.

Hoe kun je misselijk worden van water.
Azura 11 okt 2019 om 11:55
Maar thanks voor het meedenken iedereen verliefd Kan zijn dat mijn lichaam nog aan dit hele gebeuren moet wennen, uiteindelijk ben ik pas 3 weken verder. Ik ga in ieder geval alle tips uitproberen en op den duur moet alles goedkomen vrolijk
Hammie 11 okt 2019 om 13:27
Heftig hoor dit proces. Knap dat je het aan gegaan bent. Ik denk dat jij ook hier weer een goede weg in gaat vinden. Ik ben benieuwd hoe het verder met je gaat... juist in dit hele proces wat je hoofd denkt en voelt en vindt. Sterkte en succes jij!

Schrijf een reactieTerug naar verhaal