menu myDiary

Reacties op 'Fibromialgie' van Clavinova.


Weetnogniet 12 sept 2019 om 21:50
Zo mega balen. Zou er iets zijn deze aandoening wat het kan verlichten? Je bent al bekend met CBD olie, kan ik me herinneren. Veel sterkte!
Ssdd 12 sept 2019 om 21:58
Ik snap je helemaal. Na 4 operaties te horen gekregen dat ze het ook niet weten en ik er maar mee moet leren leven. Ook mijn polsen/handen. Leuk als je ook nog eens chronisch pijnpatient bent door een andere mislukte operatie. Het is gewoon kut.

Als je wil mag je me een pb sturen. Misschien kunnen we er een beetje voor elkaar zijn en ff tegen elkaar zeigen over hoe kut het is. Zie dat jij ook nog best jong bent,ik ben zelf ook bijna 23. verliefd
MissD 13 sept 2019 om 08:41
Ben je al bij een klinisch geneticus geweest? Of bij een revalidatie arts? Of de pijnpoli?
Ik heb fibromyalgie in combi met hypermobiliteitssyndroom en artrose. Mijn eerste diagnose was ook "Je hebt fibromyalgie. Je pijnklachten hebben geen functie, en je kunt niks kapot maken." Daardoor altijd over mijn grenzen blijven gaan, ook uit protest tegen mn eigen lijf. En uiteindelijk bleek er toch zeker wel wat kapot te zijn in o.a. mijn rug.

Luister naar je lijf. Als je je diagnose niet vertrouwt, ga verder zoeken. Al snap ik het ook als je de diagnose niet WILT geloven. Horen dat je er niks mee kunt, wanneer je dagelijks zoveel pijn hebt, is wel een zware dobber.
Clavinova 15 sept 2019 om 08:19
@Weetnogniet leuk je terug te zien, dankjewel! Ja, dat lijkt wel redelijk te werken, maar ik heb alsnog wel weken waar de pijn echt aanwezig is jammer genoeg. Ik heb nu wel een hogere dosis dan de vorige keer, dus hopelijk raak ik er minder snel gewend aan deze keer. Toen ik dit schreef had ik een hele slechte dag, vandaag gaat het wat beter. Jij ook veel sterkte!
Clavinova 15 sept 2019 om 08:24
@MissD nee nog niet, ik heb wel op mijn planning staan om een soort revalidatietraject in te gaan, maar ik zal die andere opties ook in mijn gedachten houden! Rot dat jij er ook mee zit, sterkte!

Ik zit er erg mee in de knoop, ik weet niet zo goed of het een kwestie is van eigenwijsheid vanuit mijzelf of dat het echt iets anders is. Ik zal er nog eventjes over nadenken en anders weer een afspraak bij de arts maken.
Bedankt voor je berichtje!

Schrijf een reactieTerug naar verhaal