menu myDiary

Reacties op '9-9-2019' van ilse0692.


Caty 10 sept 2019 om 11:27
Dag Ilse, ik deel even een ervaring met je. Kijk maar wat je doet. Ik vond ook een jongen leuk die 4 jaar ouder dan me was zo rond mijn 14-15de. Ik denk dat hij me ook wel leuk vond, alleen besloten we dat het niet handig was om meer dan vrienden te zijn omdat hij wettelijk gezien in de problemen zou kunnen komen als we zouden daten (wat tot fysieke intimiteit zou kunnen leiden).

We hielden contact, en zo rond mijn 17-de-18de gingen we daten. Helemaal safe, zonder zorgen. Ik voelde me ook veel sterker, aangezien ik zelf ook volwassen was was er vrij weinig machtsverschil. Zelfverzekerder, de puberteit en alle hormonen lagen achter me & had een zelfverdedigingscursus gevolgd. Bovendien kenden we elkaar veel langer waardoor ik hem ook vertrouwde.

Denk dat mijn ervaring met hem heel anders was geweest als we op mijn 14de of 15de hadden gedate. Als jullie een klik hebben, dan blijft die klik ook wel als je een aantal jaartjes wacht. vrolijk Maak je verder niet druk of je 'kans maakt' of niet. Focus je lekker op je zelfontwikkeling, en probeer je zelfvertrouwen onafhankelijk te laten worden van wat anderen - en met name potentiele partners - van je denken. verliefd

Schrijf een reactieTerug naar verhaal