menu myDiary

Reacties op 'Chagrijnig' van Hauyn.


anouk 13 aug 2019 om 03:08
Vervelend! Zouden oordoppen je kunnen helpen?
RockingAir 13 aug 2019 om 07:07
Wij hebben pir isolatie platen geplaatst, keralit laten plaatsen over oud materiaal, dan hoor je minder lawaai van buiten. Plus hoogwaardig glas, deuren en kozijnen. Maar via binnen af zal echt via hun woning gedaan moeten worden. Mocht het een huurwoning zijn, moet je het ff aankaarten dat ze wat moeten doen aan geluid verspreiding.
Zonodig juridisch advies inwinnen of dit acceptabel is, of dat de verhuurder hier wat aan moet doen.
Ken je frank visser? 😆
Hauyn 13 aug 2019 om 07:23
@anouk
Helaas niet. Vroeger zoveel oorontstekingen gehad, dat oordoppen nu zeer doen.

@RockingAir
Ik heb dus ook gekeken naar zulke dingen. Het is inderdaad een huurhuis, dus wil en kan er niet teveel aan uitgeven. Zo'n voorzetwand zou nog een optie kunnen zijn.
Er is laatst iemand geweest van de woningbouw. Hele aardige vent, maar hij zei ook, hier kunnen we niets aan doen, zo is de bouw van de huizen. En de buren weten het ook en proberen er echt rekening mee te houden, maar vergeten het soms ook denk ik.
En ja, Frank Visser ken ik 🙈, maar dat gaat me veel te ver. Het enige wat ik soms denk is van die geluidsapparatuur een weekje te installeren, meten hoeveel decibel het echt is. Maarja.. de woningbouw kan en doet er dus niets mee.
Heb uiteindelijk redelijk geslapen op de logeerkamer, alleen jammer dat de wekker 6.30u ging, haha.
RockingAir 13 aug 2019 om 16:09
Het kan wel, maar ze willen het niet uitgeven. Je kan een zweefvloer laten inbouwen. Vereiste is wel dat je geen vloer verwarming hebt. Verder kan een houten trap goed aangepakt worden. Gewoon vervangen voor ander materiaal.
Het gaat ze te veel kosten en dat vinden ze niet waard.. want een jaren 70 huis of ouder is het ook niet echt waard om zoiets te laten doen. Maar neemt niet weg dat het je gek maakt.
knowthyself 17 aug 2019 om 09:46
Vervelend... Er was een tijd dat ik met metalmuziek in slaap kon vallen. Dus als je beter tegen luide muziek kan dan trappelen en andere meer staccato geluiden, zou dat een oplossing zijn. Maar dan had je het vast al gedaan

White noise lijkt me ook niet genoeg, en zo ja, krijgen sommige mensen hoofdpijn van pink/brown/white noise... En ambient muziek? Ik hoop dat het binnenkort weer minder wordt!

Schrijf een reactieTerug naar verhaal