menu myDiary

Reacties op 'Narcistische vreemdganger' van Mariposo.


Mies1 12 juli 2019 om 01:25
Sterkte
knowthyself 12 juli 2019 om 07:50
Sterkte.

Delen van wat je beschrijft doen me denken aan mijn moeders exman. Wanneer zij tegengas gaf tegen zijn narcistische trekjes, zei hij dat ze een "mannenhater" is aan het opvoeden (mij).

Dat vond en vind ik nog steeds hilarisch. Ik heb alleen maar geleerd wat ik zeer zeker níet in een partner zocht. Heb door haar missers het kaf van het koren leren scheiden. (In ieder geval, wat de partner betreft die voor bij mij past. Dat is voor iedereen anders natuurlijk.)
knowthyself 12 juli 2019 om 07:57
Victim blaming is het laatste wat ik zou doen. Ik heb er begrip voor dat sommige mannen en vrouwen er toch voor kiezen om bij een vreemdganger te blijven. Toch is het beste voor je kinderen als je niet bij een abusieve partner blijft.

Uiteindelijk wil je als kind toch het liefst je ouders gelukkig zien. En ik heb door haar - hoe verlegen ik ook ben - geleerd hoe ik op zijn minst initiatief moet zijn als het mijn liefdesrelaties moet zijn.

Oké, ik denk dat mijn standpunt hier wel duidelijk is nu haha. Fijn weekend straks.
Noovaa 12 juli 2019 om 10:30
Poeh ja, ik herken het. Erg lastig. Ze houden van je, breken je af, houden van je, breken je af, tot je niets meer waard bent. En alles is jouw schuld. En als je er een punt achter zet komen ze opeens met hangende pootjes bij je terug en beloven beterschap, en dan breken ze je weer af.

Niet te doen, better run.
freebird 12 juli 2019 om 22:35
Het bekendste en beste voorbeeld van een narcist is nu te vinden in het Witte Huis...

Schrijf een reactieTerug naar verhaal