menu myDiary

Reacties op 'Tired' van 6sunshine6.


justafriend 14 mei 2019 om 21:14
Helaas geen tip! Ik onderga het zelfde..
Hopelijk weet iemand het.
knowthyself 15 mei 2019 om 09:46
Mogelijke oorzaken:

I 14 van de Gezondheidsnet

II Je hebt een burn-out

III Of depressie(symptomen)

IV Je probeert, zoals mij vroeger, van koffie af te blijven maar een kopje of 2 (één in de ochtend, één om 11 of 13 uur) zou je eigenlijk goed doen.

V Je piekert ontzettend veel, bent constant zelfbewust, probeert niemand in de weg te zitten, maakt je overal druk om. Dat vreet energie.

VI Je bent gevoelig voor externe stimulae en moet vaak tussen fluisterende/pratende mensen zitten, brommende computers, veel file, gaat vaak met praatgrage mensen om die geen 'uit-knop' hebben.

VII Je zit heel veel voor een scherm/te kijken naar je mini-mobiele scherm en hebt een computerbril nodig.

VIII Je ademt te oppervlakking (hebben mensen die zich vaak druk maken heel veel). Let op je adem, probeer de hele dag erop te letten dat je vanuit je buik ademt en diep genoeg ademt. Ik meen het. Changed my life.

6sunshine6 15 mei 2019 om 13:35
@justafriend lastig he.....

@knowthyself Dankjewel voor de tips! Ik ga proberen of ik erachter kom wat het is... Dankjewel!
s1m0n 15 mei 2019 om 14:08
Goede vraag. Nu ik weer aan het werk ben wil ik een vaste tijd naar bed en een vaste tijd opstaan, geen alcohol of teveel koffie drinken 's avonds en niet tot 's avonds laat kijken op mijn mobieltje of muziek luisteren. Sommige perioden lukt het mij voor mijn wekker op te staan, maar soms lig ik nog in coma als mijn wekker gaat en dan toch eruit is lastig.
knowthyself 15 mei 2019 om 17:37
@6sunshine6 geen dank!

@s1m0n & @6sunshine6

Toen ik een tijdje om 4:30 op moest, gebruikte ik bijna altijd de website http://sleepyti.me om uit te rekenen wanneer ik in theorie aan het einde van een slaapcyclus zou zitten. Me standaard aangehouden, ook als het daarom toch 4:05 moest opstaan.

Gaan zitten op bed, rekken, water drinken die ik de avond van tevoren had klaargezet. Langzaam naar de badkamer, koud water in mijn gezicht, dan wassen met ddn washandje. Het hielp best goed.

Hopelijk hebben jullie hier wat aan.
justafriend 15 mei 2019 om 20:50
@6sunshine6 Ja kan je echt niks mee.. niks helpt
knowthyself 16 mei 2019 om 09:00
@justafriend Ik heb zelf meegemaakt hoe hol (zo noem ik het) zulke positieve berichten klinken, maar misschien een suggestie:

Ipv "niets helpt" zeggen dat je "nog niet hebt gevonden wat voor jou werkt".

Ik geef toe dat sommige mensen hun leven lang geen oplossing vinden... Maar je weet niet wie/wat je tegenkomt totdat het leven om is toch?
6sunshine6 29 mei 2019 om 12:06
Bedankt iedereen! Het is zeker heel lastig en kom niet meer vooruit. En dat tijdens afstuderen, geen perfecte combi.

Schrijf een reactieTerug naar verhaal