menu myDiary

Reacties op 'Eating dag 1' van Nightdream.


PrankDemon 13 maart 2019 om 08:26
Goede start hoor! Mijn vader eet ook glutenvrij vanwege zijn schildklier en heeft daar veel profijt van, maar pas na een jaar merkte hij echt verschil.
LilAngel 14 maart 2019 om 22:59
Echt complimenten jou kant op! Het is niet makkelijk om je eetpatroon om te gooien en bepaalde producten te vermijden, ook om dat in je systeem te krijgen zodat het vanzelfsprekend wordt. Een routine.

Wat jij schrijft over roomboter klinkt mij wel wat onlogisch. Roomboter wordt gemaakt van melk (20 liter melk voor 1kg roomboter, 80% vet) en bestaat dus wel uit melkbestanddelen? Mijn stiefvader is lactose-intollerant en reageert zeker wanneer wanneer er roomboter in een product zit.. meestal gebruiken wij daarom dus de plantaardige margarine.
Hoop dat je dit niet als kritiek opvat, mijn insteek is meer om met je mee te denken knipoog
Zo gun ik je ook dat je afspraak morgen je verder zal gaan helpen.
Nightdream 15 maart 2019 om 07:39
@LilAngel: bedankt voor je feedback. vrolijk Van mijn begeleidster mag ik gewoon roomboter eten, dus ik houd haar advies verder even aan vrolijk
LilAngel 15 maart 2019 om 10:19
Ah, check! Fijn dat dit mag vrolijk scheelt heel veel gedoe kan ik uit ervaring vertellen. En het schijnt ook lekkerder te zijn? nahnah
freebird 7 april 2019 om 19:29
Wat het eten in bakjes betreft; ik deed dat ook zó in de magnetron, totdat er uit artikelen bleek dat er bij het opwarmen bepaalde bestanddelen uit het plastic vrijkomen die op zijn minst ongezond zijn. Daarom de tip: gebruik twee borden om het op te warmen. Het is niet de wereld, qua afwassen. (gelukkig)

https://www.tipsenweetjes.nl/gezondheid/stop-alles-magnetron-6-dingen-mag-helemaal-opwarmen-magnetron/
Nightdream 9 april 2019 om 17:37
@Freebird: ik heb geen magnetron knipoog
freebird 11 april 2019 om 09:16
Aha, een ander soort bakjes dus. Die diepvriesmaaltijden zijn over het algemeen dingen die in de magnetron opgewarmd worden.

Schrijf een reactieTerug naar verhaal