menu myDiary

Reacties op 'Handvaten of Handvatten ;)' van Mari05.


Rocking 11 feb 2019 om 15:48
Ik lees je nu een tijdje en vind het heel bijzonder en interessant om toch hele persoonlijke dingen over jullie relatie te lezen en vind het ook knap hoe jullie voor elkaar blijven vechten! Of jij voor hem (zo komt het bij mij soms over..) vraag mij wel eens of je het niet vervelend vindt dat je zovaak op je relatie moet "letten" en eraan moet werken? Hoort het ook niet een beetje vanzelf allemaal te gaan? Ik bedoel dit niet betweterig maar ik ben geïnteresseerd.. OK!
Mari05 11 feb 2019 om 20:16
Lief dat je het knap vind. Eerlijk is eerlijk het is soms echt kei zwaar... en soms vraag ik mezelf af waarom het inderdaad niet allemaal een beetje vanzelf gaat.
Maar ondertussen heb ik ook uitgevonden dat niks vanzelf gaat, aan alles moet je werken. Sommige dingen harder dan andere dingen.
Buitenom de dingen die ik hier vaak beschrijf gaat alles wel vanzelf. Samen in huis ronddobberen, interesses, tijd doorbrengen met elkaar en praten over alle minder moeilijke dingen, gaan vanzelf, alsof we een goed geoliede machine zijn.
En in veel relatie opzichten loopt P. zoveel achter in zijn ontwikkeling, hij heeft zo weinig ervaring met het hebben van een relatie.. daar kan hij ook niet aan doen.
Tot nu toe wegen de positieve dingen nog steeds zwaarder dan de negatieve.

Helemaal niet betweterig hoor vrolijk ik zou me dat soort dingen ook afvragen verliefd
Rocking 13 feb 2019 om 12:49
Gelukkig wegen dan de positieve dingen zwaarder dan het negatieve, dan kan ik goed begrijpen dat je dat je keihard werkt aan de dingen die niet zo lekker lopen. :loveverdrietigik lees hier natuurlijk alleen de dingen die niet lekker lopen, goed om in mijn hoofd te houden haha)
Hoelang zijn jullie eigenlijk samen?

Lief dat je zo uitgebreid antwoord geeft!
Mari05 13 feb 2019 om 15:46
@Rocking lees mijn volgende stukje maar eens blozen knipoog verliefd

Schrijf een reactieTerug naar verhaal