menu myDiary

Reacties op 'Dip' van Mari05.


Denise12 11 jan 2019 om 15:27
Klinkt niet echt als een stabiele basis voor een baby..
knowthyself 11 jan 2019 om 15:51
@Denise12 Ik ben benieuwd naar waar je op doelt. Zou je kunnen uitleggen waarom het niet als een stabielie basis klinkt voor een baby?

Een koppel waarin de een emotioneel afstandelijk is en de ander meer emotioneel betrokken is geen zeldzaamheid. En maakt hen niet per definitie ongeschikt om ouders te zijn.

Zeker gezien de mate waarin zowel Mari05 en P. bereid lijken te zijn om elkaar te proberen te begrijpen en naar elkaar toe te groeien.

Dus vandaar mijn vraag. vrolijk Niet aanvallend bedoeld.
Mari05 11 jan 2019 om 16:56
@Denise Het ligt er aan hoe je het bekijkt.. Hoeveel stellen met baby's ken je 99% perfect zijn en altijd perfect met elkaar omgaanknipoog? We houden van elkaar maar een relatie is niet zomaar even bij elkaar zijn. Iedere relatie vergt werk, dat wil niet zeggen dat een relatie onstabiel is. knipoog

@knowthyself Een koppel waarin de een emotioneel afstandelijk is en de ander meer emotioneel betrokken is geen zeldzaamheid. En maakt hen niet per definitie ongeschikt om ouders te zijn. Helemaal waar. Ik denk zelfs dat de 99% van de stellen die verschillen sowieso al hebben. Ik zal altijd meer emotioneel betrokken zijn dan P. dat is mijn karakter. verliefd
Psyche 11 jan 2019 om 18:07
k zou willen dat hij hetzelfde enthousiasme dat hij heeft voor zijn werk en hobby projectjes heeft ook voor onze relatie zou hebben. Soms heb ik echt het gevoel dat ik de enige bent die enthousiast is over deze relatie. Net als over zwanger raken, volgens mij ben ik de enige die er mee bezig is. 
Misschien een hele nare vraag maar, wil hij wel een baby?
Geen enkele twijfel erover dat hij jou wil en geniet van jullie relatie, maar gaat hij niet meer mee in jouw kinderwens dan dat hij die zelf heeft?

*M* 11 jan 2019 om 23:24
Ik hoop dat je zelf iets vindt waar je enthousiast van wordt, waar je even niet bij na hoeft te denken en het gewoon doet omdat je het wil. Jouw leven draait namelijk om jou. Hoe word jij gelukkig?
Mari05 12 jan 2019 om 11:44
@psyche hij blijft volhouden van wel, dat hij niets liever wil dan een gezin stichten.

@*M* Dat heb ik hoor knipoog heel veel dingen Erg vrolijk
Denise12 12 jan 2019 om 13:14
@knowthyself maar er is meer aan de hand dan ''emotionele afstandelijk'' ook wat psyche zegt. In de verhalen komt het nou niet echt terug dat hij staat te springen en zelfs moeilijk kijkt als Mari erover begint.. Maar dat lees ik alleen, ik ben niet aanwezig bij hun op de bank nahnah

anyway @Mari05 ik zou eerst nog aan je relatie werken en of jullie het gaan redden samen, of je wel echt gelukkig bent met deze situatie en of je daar een kindje in wilt groot brengen.
Wilt hij echt een kindje of wilt hij lekker lang opblijven, gaan reizen, tijd aan zijn andere hobby's besteden?
knowthyself 13 jan 2019 om 21:16
@Denise12 Ow, maar ik heb dat zelf ook eerlijk gezegd. Het is een hele grote verantwoordelijkheid om een kind te nemen.

Dat moeilijk kijken en niet gepassioneerd reageren kan door van alles komen.

Ik bedoel, een muur bouwen kan een moeilijke klus zijn, maar daar zijn zat technische handleidingen voor.

Het zijn van man van een (zwangere) vrouw en/of vader niet daarentegen.

@Mari05 Ach ik hoop dat hij snel de woorden vindt om te zeggen wat hij voelt want zelf piekeren en invullen wat je partner denkt is niet erg handig. vrolijk

Schrijf een reactieTerug naar verhaal