menu myDiary

Reacties op 'Het vervolg...' van ~Laura.


Annemay 8 jan 2019 om 20:51
Ze klinkt als een heel lief en begrijpend persoon. Ik begrijp zo erg dat je het niet durft te zeggen, maar ik hoop nog meer dat je het wel met haar zal delen.
oeleboele 8 jan 2019 om 22:18
jaaa je hoeft niet gelijk je hele hart en levensverhaal bij haar op tafel te leggen, het kan iets kleins zijn wat je zal opluchten en haar begrip zal geven
Pelientje 11 jan 2019 om 01:02
Lieverd, die docent heeft duidelijk door dat je niet een ongeïnteresseerde, opstandige leerling bent. Ze merkt aan je dat er iets speelt. Sommige mensen pikken de kleinste signalen al zo snel op. Ik snap dat je het lastig vindt, zeker omdat ze best opdringerig is. Maar misschien moet je het ook zien als een kans. Wie weet lucht het op als je in gesprek gaat met haar? En een traan hoort erbij, dat is echt niet raar of erg. Als je het moeilijk vindt om haar in het echt te spreken dan kun je ook altijd een mail sturen? Denk namelijk dat zodra jij opener wordt, zij minder opdringerig zal zijn. Juist omdat jij haar ontloopt en gesloten bent, maakt zij zich zorgen.
Heel veel succes in ieder geval. verliefd
*M* 11 jan 2019 om 04:28
Je maakt er geen puinhoop van. Heel naar dat je je schuldig voelt want jou treft geen schuld. Fijn dat er in ieder geval iemand is die jou echt ziet. Hoop dat je iemand in vertrouwen durft te gaan nemen.

Schrijf een reactieTerug naar verhaal