menu myDiary

Reacties op 'Schoonmoeder' van Tatycardia.


Psyche 6 jan 2019 om 00:12
Ondertussen kost deze fiets nieuw 1340 en hij was 12 jaar oud..

Dat kan je toch als argument inzetten? Trouwens het is toch de fiets van je vriend? Waar bemoeit ze zich mee zeg.
Tatycardia 6 jan 2019 om 00:15
Ja het was wel haar geschenk voor hem toen hij 12 was ofzo.. dus zij heeft hem gekocht. Haar argument is dat die fietsen erg hun waarde behouden en dat is ook zeker zo.. Maar een nieuwprijs vragen doe je toch niet? Ik heb dezelfde fiets 2ehands en jonger nergens bivem de 800 euro zien kosten.. Dus mijn idee was dus om ofwel zo een fiets te kopen 2ehands ofwel dat bedrag te geven. Maar daar zal ze nooit mee akkoord gaan...
Tatycardia 6 jan 2019 om 00:15
boven*
Psyche 6 jan 2019 om 00:18
Trek je lekker niks aan van haar. Koop gewoon een 2dehans voor hem die hetzelfde eruit ziet.

Haar onzin dat het een geschenk was van haar gaat niet op.
Of wilde ze beweren dat ze die fiets anders terug zou eisen van hem als hij gestolen was als je vriend er zelf op reed die dag?

Ze moet niet zo kinderachtig doen en opbokken.

Wat miept ze trouwens over een borg van 1000 euro? Is het ook haar huis dan?
Tatycardia 6 jan 2019 om 00:24
Nee dat is waar. Als mijn vriend de schuld op zich had genomen hadden we dit gewoon onderling geregeld en was er geen enkel probleem geweest. Het is inderdaad haar huis, maar dat is een ander verhaal. Zij woont in Spanje en geeft het aan haar zoon. Niet echt mijn keuze om te leven in een huis waar ik niks te zeggen heb, maarja.
Psyche 6 jan 2019 om 00:32
Dat laatste zou ik wel even aankaarten bij je vriend ook. Waarom zou je nu ineens een borg moeten betalen? Moet hij die dan ook betalen als huurder zijn?

Rare kronkel in haar hoofd heeft die mevrouw. sneaky
Waarom is zij er uberhaut bii betrokken dat zijn fiets weg is zou ik zeggen.

Maja sterkte ermee, maar kom gewoon voor jezelf op haar. Ze haat je toch al nahnah wat gaat de doen dan vanuit spanje?
Tatycardia 6 jan 2019 om 00:34
Nee hij moet helemaal niks betalen hoor.. Geen borg geen huur niks. Zij komt langs en verwacht even 2500 euro van mij gewoon omdat het kan. Inderdaad ik laat mij niet meer doen. Heb het er echt mee gehad xp
Tatycardia 6 jan 2019 om 00:36
en thx haha xp
Silhouette 7 jan 2019 om 09:55
Zij heeft die fiets aan je vriend gegeven. Het is daarmee zijn eigendom geworden. Je vriend is volwassen dus daarmee heeft zij geen zeggenschap meer over de fiets.

Jij hebt er op gefietst en hebt hem bewaakt achtergelaten. Wat had jij meer kunnen doen? Als de fiets zo waardevol is had ze hem dan maar moeten verzekeren lijkt mij.

Jou voorstel om de fiets te vervangen zal nooit de oude kunnen vervangen, maar is zeker een heel reeel aanbod. Dit is dus ook niet iets waar zij mee moet instemmen, maar waar je onderling met je vriend over uit moet komen.

Als het huis van haar is kan ze natuurlijk eisen wat ze wil. Als ze 1000 euro borg wil kan ze dat dus eisen. Gezien jullie geen officiele huurder zijn kunnen jullie lijkt mij nergens rechten uit halen. Het is dus aan jullie of jullie dit accepteren of niet. Voor mij zou het in dit geval heel simpel zijn. Als zij je niet accepteerd zou ik zeker niet in haar huis op haar voorwaarden willen wonen. Ze heeft op deze manier macht over jou en over jullie relatie. Zoek iets voor jullie tweeen samen en ga daar weg.

Schrijf een reactieTerug naar verhaal