menu myDiary

Reacties op 'Luier weer aan' van Daisy.


MissD 20 dec 2018 om 14:33
Naomi was 3 jaar en 9 maanden toen ze zindelijk werd. Ik had alles geprobeerd, en ze bleef alles onder piesen. Tot ze ineens zelf dr luier niet meer aan wilde. Ik verwachtte dat ze weer alles onder zou piesen, maar ineens zei ze dat ze op het potje moest en deed een grote plas!
Dus ik zeg nu tegen jou wat mij al die tijd werd gezegd; je kunt het niet afdwingen. Hij geeft zelf aan wanneer hij eraan toe is. Hoe frustrerend ook.... ik weet er alles van! verliefd
Forlorn 20 dec 2018 om 15:00


Ik weet niet of het plaatje/linkje het doet... Maar wij hadden een 3-in-1 toilettrainer. Mijn zoontje wilde ook niets vh potje weten, maat gewoon zoals papa op mama naar de wc wel, dus hebben de pootjes fase overgeslagen. Het fijne aan dit ding is dat ze zelf erop kunnen, met wcbrilverkleiner dus. Hij vond zichzelf groot en stoer dat hij het zelf kon doen, we mochten er dan ook niet bij zijn hihi. Plus jongens worden over het algemeen later zindelijk. Maak je iig niet zo druk, laat het los. Lekker die liet weer aan en in het voorjaar weer langzaamaan proberen, en wie weet is die 3-in-1 ook wat voor jullie, succes!
Forlorn 20 dec 2018 om 15:01
Zó lekker veel autocorrectie fouten, maargoed je snapt me vast!
pluisjes 21 dec 2018 om 22:40
Bij ons was het stressen geblazen want pas 4 weken voor de basisschool was D zindelijk.
Het gekke was dat hij 's nachts al wel een tijd zindelijk was.

Ik heb veel tips geprobeerd en van alles gedaan maar ineens leek hij echt te willen en was het goed.
Poepen doet hij altijd als ik een boekje voorlees trouwens.

Dus helemaal eens met MissD. Heel frustrerend maar dit komt goed. verliefd

Schrijf een reactieTerug naar verhaal