menu myDiary

Reacties op 'Dr martens?' van goudenhart.


LilAngel 8 dec 2018 om 17:12
Geen ervaring met Dr martens. Laatst was ik met een vriendin mee schoenen zoeken en toen had de winkelmedewerkster het over Panama Jacks (soortgelijk model als Dr Martens, maar ik zou zeggen wat neutraler schoenen) dat die ook bekend staan om super veel en goede ondersteuning, de stevigsten zegmaar. Misschien dat je daar ook naar zou kunnen kijken, en sowieso zou ik lekker gaan passen in een winkel, kijken naar verschillende modellen en merken. Je voelt gauw genoeg het verschil tussen een stevige schoen en één die geen steun biedt.
De winkel waar ik was: Nelson schoenen.
Lilian 8 dec 2018 om 17:18
Ik heb rode Dr Martens, hoog model. Ik merk een enorm verschil, heb geen zwakke enkels, maar ik loop als een eend zonder die schoenen. Als ik op slippers loop, loop ik met mijn linkerbeen helemaal naar buiten, die schoenen dwingen mij om goed te lopen. Ze lopen heerlijk.

Inlopen was inderdaad niet fijn. Ik heb een aantal pakjes blarenpleisters erdoorheen gehad, haha.

Ik heb maat 38 bij de meeste schoenen, en heb bij de Dr Martens ook maat 38. Ze zijn niet extreem wijd of smal.
growbutterfly 8 dec 2018 om 17:52
Hoiiii,

Ik heb altijd dr Martens. Ik heb zelf ook hele zwakke enkels en al jaren steunzolen. Heb sinds een paar jaar alleen nog maar dr Martens omdat het echt inderdaad hele goeie stevige schoenen zijn waar je ook lang mee doet. Zijn prijzig maar ze zijn het echt waard vind ik. Ze gaan echt lang mee knipoog inlopen moet je ze wel ja maar een hell vond ik het nou ook weer niet.
PrankDemon 9 dec 2018 om 10:18
Ik vond t rotschoenen. Ik vind Lowa een fijn merk! Loop zelf graag op het model renegade. Niet mooi, maar zit als een pantoffeltje en biedt alle ondersteuning die mijn voeten en rug graag willen.
Silhouette 10 dec 2018 om 08:52
Ik heb zelf geen dr martens gehad, maar wel vergelijkbare schoenen. Het inlopen aan zich gaat prima, alleen traplopen en dat soort dingen is in het begin nogal lastig omdat ze dan vrij stug zijn. Je schoenen moeten aan jou wennen, maar jij ook aan je schoenen.

De schoenen geven inderdaad wel heel veel steun. Dat is heel prettig, je moet wel in de gaten houden dat juist doordat ze zoveel steun geven je enkels ook heel erg verzwakken. Ik heb jaren lang op dat soort schoenen gelopen in de winter. Zodra m'n zomerschoenen weer uit de kast kwamen ging ik door m'n enkels. Na een tijdje wennen je enkels er weer aan en kunne ze zich zelf weer ondersteunen, maar het is uiteindelijk wel de reden geweest voor mij om ze nauwelijks meer te dragen.
goudenhart 10 dec 2018 om 14:00
Dankjewel voor de reacties allemaal! Ik ga nog even nadenken wat ik moet doen..

Schrijf een reactieTerug naar verhaal