menu myDiary

Reacties op '* Niet rennen vandaag.' van UltraFloyd.


Mari05 8 nov 2018 om 21:10
Het klinkt inderdaad alsof je een hele lieve vriend hebt! Ik hoop dat je vanavond lekker ontspannen kunt knuffelen, dat geeft al een hoop intimiteit verliefd en je honden zijn fantastisch nahnahverliefd
knowthyself 8 nov 2018 om 22:06
verliefd Mijn hersenspinsels als onwetende bijstaander: Hij weet dat je om hem geeft. Hij begrijpt de manier waarop jij dat uitdrukt.

Daarnaast houd jij hem gegrond en gefocust. Je haalt hem uit zijn gedachten als hij te veel zit na te denken.

Ik stel een vriendin van me die schijnbaar "oppervlakkig" is zo, zo erg op prijs. Als ik ergens mee in de knoop zit, gooi ik soms alles op tafel bij haar. Zij reageert dan vaak scherp, maar dat heb ik juist nodig. Dit is simpel, Knowthyself. Maak het niet moeilijk. Ik weet dat ze het beste met me over heeft, dus ik voel me niet gekwetst.
knowthyself 8 nov 2018 om 22:21
Nu is die laatste paragraaf eigenlijk niet zo relevant aangezien het om fysieke intimiteit gaat, niet intimiteit met woorden, mijn excuses.
UltraFloyd 9 nov 2018 om 12:22
Wat een lieve reacties verliefd

Ik houd Vriend inderdaad gegrond, en hij zorgt dat ik van tijd tot tijd ook even van de grond kom. Wat dat betreft hebben we ongelooflijk veel aan elkaar.

knowthyself 9 nov 2018 om 16:41
Precies! Het is best grappig hoe dat kan gaan. Soms is wat minder gegrond zijn juist goed omdat je dan beter met 'levensdingen' kunt omgaan. Wanneer het lot toeslaat enz. Ik moet dan aan communicerende vaten denken, als mensen met complimentaire persoonlijkheden samen zijn. Ieder doet zijn of haar 'ding' afhankelijk van de situatie.

Zolang je elkaar op de hoogte houdt van wat er aan de hand is, en niet te lang stilletjes blijft lijden als er iets mis is, en allebei luistert, kom je al een heel eind denk ik. Dat is mijn hypothesis. Eens kijken wat het empirisch onderzoek gaat aantonen haha

Schrijf een reactieTerug naar verhaal