menu myDiary

Reacties op 'Man' van iAngel.


Rocking 13 sept 2018 om 12:40
Eerlijk gezegd zag ik dit wel aankomen..

Als je iemand echt leuk vindt doe je echt niet zo moeilijk en zou je - zeker als een je kwartier van elkaar vandaan bent wtf? - echt wel moeite doen.
Desalniettemin, heel vervelend voor jou! En ik wens je sterkte de aankomende tijd verliefd
Vocabularies 13 sept 2018 om 13:54
Heel vervelend inderdaad! Misschien zit er meer achter, daarom is het belangrijk om goed met elkaar in gesprek te gaan.

Sterkte. verliefd
mirkku 13 sept 2018 om 16:23
iAngel... Ik wil je niet onnodig bang maken, maar bereid je er wel op voor dat dit misschien niet goed komt. Ik herken gewoon echt te veel dingen. Ook kan het zijn dat er meer aan de hand is dan jij weet, of zelfs dan híj weet. Ook dit ken ik, helaas.

HOpelijk kun je zelf wat andere dingen plannen op de momenten die je eigenlijk vrijhield voor hem. En hopelijk kom je in gesprek, face to face, een stapje verder. Want op deze manier klinkt het niet echt leuk...
BED 13 sept 2018 om 17:24
Wat vervelend dat jullie niet op een lijn zitten in jullie relatie. Knap hoe je je kwetsbaar blijft opstellen en aan durft te geven dat je hem mist en wat je nodig hebt. Ik vind het een beetje laf van hem dat hij niet echt verantwoordelijkheid lijkt te nemen voor wat hij wil/nodig heeft (hiermee bedoel ik dat hij niet duidelijk is naar jou toe maar wel opmerkingen maakt die dan zo'n beetje in de ruimte blijven hangen maar die wel een soort indicatie geven van wat hij nou eigenlijk wil/denkt/voelt, bijna alsof hij wil dat jij een knoop doorhakt). Goed ook dat jullie er verder over gaan praten. Je kunt zijn gevoelens voor jou of over de relatie niet afdwingen, het enige wat je kunt doen is aangeven wat jij nodig hebt. En onthoud dat je het waard bent om in een relatie te zijn met iemand die ook echt graag in die relatie wil zijn met jou. Sterkte.
Psyche 13 sept 2018 om 18:20
Een terugkerende thema met hem inderdaad. Het leest allemaal heel erg alsof jij alles erin steekt en hij niks.

Maja.. ik heb je weleens gepbt ook erover dus tja..

Schrijf een reactieTerug naar verhaal