menu myDiary

Reacties op 'de jongen van me werk' van loeksarahxo2.


xpandaloverx 9 juli 2018 om 23:45
Zo een situatie heb ik nu ook, tegen vrienden van mij zegt hij nu ook van ik heb haar niet nodig , dit hoor ik van hun. Maar wel elke dag appt hij mij, kom je langs. Dit gaat al een maand zo door. Zelf heb ik mij de hoop gegeven, wat ik achteraf niet had moeten doen. Meisje ik zou kijken om je heen ook naar andere jongens. Wanneer hij je ziet met een andere jongen weet je genoeg. Dit heb ik ook gehad. En vertelde hij tegen mijn vrinden dat hij jaloers was. Dit was het moment dat ik wel gwn bevriend met hem was maar hem geen kans meer wou geven. Hier heeft hij nou erge spijt van.
xpandaloverx 9 juli 2018 om 23:47
Maar de laatste tijd probeert hij het weet een beetje bij me te proberen aangezien ik weet vrij ben. Hij weet dat ik het moeilijk vind te weerstaan. Wij lopen al zo lang om elkaar heen en gaan dit waarschijnlijk nog vaker en langer don aangezien mijn beste vriendin met zn beste vriend gaat trouwen. Maar zelf weet ik dat er geen relatie meer inzit en dat ik beter verdien.


MEISJE JIJ VERDIENT OOK BETER! Een jongen die jou als zijn prinsesje behandeld en pok aan zijn vrinden laat zien dat jij zijn meisje bent verliefd

Schrijf een reactieTerug naar verhaal