menu myDiary

Reacties op 'Mijn grenzen aangeven' van ~Laura.


Rocking 10 juni 2018 om 20:04
Weet je moeder wat er gebeurt is?
Bme 10 juni 2018 om 20:16
Wat knap van je dat je je grenzen aan geeft, wat vreselijk dat hij dit niet serieus neemt.
Ik wilde even zeggen dat je verhaal herkenbaar is voor mij. Na het lezen van dit verhaal voel ik in elke vezel in mijn lichaam die weerstand en dat gevoel dat er over je grenzen word gegaan.
Je hoeft je ABSOLUUT niet schuldig te voelen tegenover hem, dat je bot doet. Hij heeft jarenlang vreselijke dingen gedaan, en nog steeds is er sprake van grensoverschrijdend gedrag!

Ik weet hoe je je voelt, ik ken de tweestrijd. Maar wat hij heeft gedaan is vreselijk en wat dat betreft is het een monster.
Je hoeft hem echt niet te verdedigen.
verliefd
~Laura 10 juni 2018 om 20:47
Nee, mijn moeder weet niet wat er gebeurd is, maar dat wil ik eigenlijk ook niet. Ik wil het liefst dat ze hier nooit iets van te weten komt.

Ik vind het heel lastig. Ik denk echt dat ik er zelf ook makkelijker in moet worden, want voor een groot deel ligt het ook wel bij mezelf natuurlijk dat ik het er moeilijk mee heb. Daarbij probeer ik hem ook waar dat kan uit de weg te gaan, maar soms ben ik er ook gewoon klaar mee om me in allerlei bochten te wringen om hem te kunnen ontlopen. Ik wil het gewoon van me af kunnen zetten.
Mari05 11 juni 2018 om 15:28
verliefd

Schrijf een reactieTerug naar verhaal