menu myDiary

Reacties op 'Kinderen, ik weet het niet meer..' van BJKeniji.


Artistiek 11 maart 2018 om 20:37
Wat erg voor je dat je je zo ongelukkig voelt.
Is er niet eén klein dingetje wat je zelf buiten je gezinnetje leuk vind om te doen?
Als je dingen doet wat dicht bij jezelf ligt, heb je kans dat je je stukken beter gaat voelenverliefd
deepdown 11 maart 2018 om 20:52
Ik wil eventjes inhaken zeggen dat ik je oprecht een powervrouw vind!
loveaddict 11 maart 2018 om 22:05
Ik snap het niet helemaal. Je zegt twee keer bevallen te zijn van een meisje (dus twee dochtertjes te hebben), maar halverwege het verhaal heb je het ook over de zorg voor je zoontje? Mis ik iets?

Verder wel heel vervelend dat je je zo voelt. Ik kan het me helemaal voorstellen, heb ook de behoefte niet om kinderen te krijgen. Heftig om het dan toch te doen en dit als resultaat te moeten doorstaan..
BJKeniji 12 maart 2018 om 16:54
@Loveaddict Je hebt gelijk. Ik ben compleet in de war geweest. Mijn eerste is een zoontje! En ik zet er gewoon vrolijk "meisje"neer. Dit is dus niet het geval. Ik heb een jongen en een meid.

@deepdown Wat lief dat je dat zegt. Dankje verliefd

@Artistiek Je hebt gelijk en Op dit moment ben ik zo zoekende naar iets. Daar aan merk ik ook dat ik echt even diep zit. Normaal haal ik voldoening uit mijn hobbies. Lekker eruit of weg met vrienden. Ik denk dat ik die al even niet gezien heb. Geen behoefte aan. Mijn sporten van vroeger daar moet ik mezelf naar toe slaan en zelfs erna heb ik geen gevoel van "ben toch blij dat ik gegaan ben!" .. Meer van "oh nee ik moet dit over 2 dagen weer doen".. Dat maakt het nu even extra zwaar. Ik ben op zoek naar een nieuw baantje, maar ik heb nu al zoveel verzuim dus dat geeft niet echt veel zelfvertrouwen.. Maar ik wil het zo graag proberen.. Ik wil zoveel maar krijg nu zo weinig voor elkaar.. niet fijn.
Artistiek 12 maart 2018 om 17:29
Mindfullness? Meditatie?
Puur om even dicht bij jezelf te komen en eens kijken wat je nou echt wilt?
Het kan helpen de juiste richting voor jezelf te bepalen.
verliefd

Schrijf een reactieTerug naar verhaal