menu myDiary

Reacties op 'Ik reken me een breuk' van Imagimary.


abril 13 feb 2018 om 23:46
Wat heerlijk om weer van je te lezen! Al is het een onderwerp als wiskunde haha. En ik weet wel zeker dat met zo een positieve attitude als jij nu hebt, je echt ver gaat komen!
Phlo 14 feb 2018 om 08:24
Hey maar wat mag je even trots zijn dat je JUIST de confrontatie aangaat! En dat je actief naar een passende oplossing hebt gezocht (jezus wat een taal..) en die hebt gevonden. Steek ff wat veren in je reet voor me, okay? (Of laat hans dat doen hahaha)

En sowieso, taart maakt alles beter. Nu een kwestie van elke dag doen (beter elke dag twee sommen dan vijftien sommen een keer in de week..) en dan ga je je toets echt nailen!!
Roir 14 feb 2018 om 08:39
Oh Mary! Je verhaal komt me zo bekent voor! Al dan wel met een andere studie.

Rekenen... black out as well... gaap!

Mijn vader heeft me toen dag en nacht door dat boek heen moeten jagen, ik snapte er de ballen niet van.

Maar uiteindelijk, uit doorzettingsvermogen (en omdat je minimaal een voldoende moet halen voor je diploma) heb ik het vak gehaald met een mega grote dikke 8! Ik moest er alleen wel eerst gezakt voor zijn met een 1. knipoog

Ik geloof erin dat jij dit ook kan. En wat @abril zegt: Die postivieve attitude gaat je heel ver brengen! OK!
Imagimary 14 feb 2018 om 09:34
@abril, haha, ja wiskunde en rekenen zijn nou niet echt geliefde onderwerpen voor de meeste mensen, maar het is wat me nu bezighoudt knipoog Ik hoop dat je gelijk hebt over de positieve attitude! Ik doe mijn best, dus mocht het niet goed gaan (wat natuurlijk niet gaat gebeuren, ik ga het gewoon allemaal even doen) kan er in ieder geval niet de conclusie worden getrokken dat ik mijn best niet heb gedaan!

@Phlo, LOL, je zou het met zulk taalgebruik prima kunnen overnemen van mijn docenten nahnah Kom je gewoon voor de klas staan om te vertellen over 'actief naar passende oplossingen zoeken' en dan kunnen @abril en @roir je bijvallen over de positieve attitude. En het dan wel uitspreken op zijn Nederlands (aatietuudeh - man, ik wist niet wat ik hoorde toen ik dat woord voor het eerst op zijn Nederlands hoorde. Voor mij blijft het altijd "atitjud" vrees ik... )

@Roir KIJK, als het mogelijk is om van een 1 naar een 8 te gaan moet het hier toch ook wel goed gaan komen? Ik knijp hem alleen zo voor de '10' die ik moet halen. Zelfs de meest geleerde wiskundigen maken nog wel eens een slordigheidsfout. Er is ooit een student geweest die de toets Medisch rekenen niet heeft gehaald met een 9,8... gaap!
Phlo 14 feb 2018 om 10:27
Ja maar attituuuuuuude klinkt toch ook gewoon lellek. En ik kom graag lesgeven hoor! Over twee en een half jaar ben ik als t goed is bevoegd docent, kun je nog even wachten?
Imagimary 14 feb 2018 om 10:37
Nou, ik moet nog 4 jaar dus dat komt goed uit!

Schrijf een reactieTerug naar verhaal