menu myDiary

Reacties op 'Tarotkaarten' van lindseyxx1.


Imagimary 13 feb 2018 om 20:00
Leuk dat je je zo aangetrokken voelt tot het spirituele.

Waar ik in geloof of niet laat ik in het midden omdat het er niet echt toe doet.

Ik wilde wel even ingaan op de tarotkaarten - voor mij is het geen kwestie van erin “geloven” ( prima dat jij dat wel doet, begrijp me niet verkeerd), maar ik vind het wel een fijne manier om gedachten te ordenen. Even bezig zijn met de kaarten, de afbeeldingen bekijken en afwachten of ik er enige associaties mee heb. Het gebeurt wel eens dat ik met tarotkaarten als hulpmiddel ideeën krijg of een oplossing voor een probleem vind waar ik waarschijnlijk niet aan gedacht had zonder (al kan ik dat natuurlijk niet zeker weten).
Voor mij is het dus meer een hulpmiddel - de kaarten vertellen mij niets, maar helpen me conclusies te trekken over dingen die ik al weet, simpelweg door mijn eigen brein aan het werk te zetten. vrolijk
Artistiek 13 feb 2018 om 20:11
Ik geloof wel in het spirituele. Maar dat neemt niet weg dat ik voorzichtig ben. Wat tarot en spirituele inzichtkaarten betreft. Ik geloof dat je gewoon aantrekt hoe jezelf in elkaar steekt.
lindseyxx1 13 feb 2018 om 20:33
@imagimary

Ja, daar heb je eigenlijk wel gelijk in vrolijk
Amber1 14 feb 2018 om 13:37
Ik geloof ook zeker dat er meer is. Ik ben ook een keer bij een medium geweest en heb mij verbaast over wat hij allemaal tot in detail kon vertellen over bepaalde situaties. Dingen die hij absoluut niet weten kon. Ik vertel dit ook nooit tegen iemand juist door de reacties van mensen die er niets mee hebben. Ik voel dan toch een soort van schaamte ofzo..
lindseyxx1 15 feb 2018 om 17:23
@Amber1

Ja, ik snap wel wat je bedoelt. Veel mensen vinden het onzin en zeggen dat het allemaal een spelletje is enzo.

Schrijf een reactieTerug naar verhaal