menu myDiary

Reacties op 'ik voel me verdoofd' van rsrs.


oeleboele 12 jan 2018 om 00:45
'' ik ben in heel dit proces gewoon mezelf kwijt, ik weet niet wat ik heb. ik voel me gewoon zo verlaten en alleen, ookal is mijn vriend er en ookal is m'n zus er dan alsnog voel ik me alleen. ''

Ik gok omdat je gewoon vast zit in je hoofd.. en dat is heel lastig want daar komen zij niet zo gemakkelijk.
Ik gok dat er iets speelt in je leven wat nu echt boven water aan het komen is en je onbewust heel erg veel bezig houdt! Misschien probeer je het zelfs onbewust te vermijden maar dat maakt je heel sloom en verlaagt je focus.

Probeer eerlijk te zijn naar jezelf en jezelf af te vragen HOE het komt dat je je nu niet voelt zoals normaal.
Dus het maakt niet zo uit als je niet zo goed weet hoe je je nou precies voelt.. maar vraag jezelf af waar het aan zou kunnen liggen.
Probeer dit ook te delen met anderen. Je zorgen. Met iemand die je niet gelijk daarover oordeelt.
Dit zal echt opluchten en vaak kan de ander voor helderheid scheppen omdat diegene er niet zo 'midden in' staat, snap je? Die bekijkt jouw situatie en zorgen van buiten af, die ervaart niet wat jij voelt. Juist daarom kan zo'n iemand je vaak even weer 'terug op aarde' zetten.

oh, en als je dan eenmaal kritisch hebt nagedacht .. het gedeeld hebt.. is het misschien ook belangrijk om actie te ondernemen. Uiteindelijk moet je het zelf doen dus begin er maar gewoon gelijk aan. Neem 1 klein haalbaar (!!) voornemen voor jezelf die je gaat uitvoeren met als doel om uit deze verdoofde toestand te komen. ( lees om het probleem op te lossen waar je mee zit)
Dit kan van alles zijn... meer praten, meer leuke dingen doen, meer bewegen, meer sociale contacten opzoeken, minder ziek melden, meer water drinken, minder klagen.... natuurlijk afhankelijk van je probleem.
Maak het concreet zodat je er echt mee aan de slag kan.
Wanneer? waar? hoevaak? wat als het niet lukt?


Hopelijk kan je er iets meeverliefd

rsrs 15 jan 2018 om 11:22
super bedankt echt waarverliefd, ik zit inderdaad gewoon vast in m'n hoofd.. ik weet dingen geen plek te geven, en ik hou er niet van om me te uiten bij mensen. Ik voel me dan gewoon niet op m'n gemak, het liefst hou ik het voor mezelf en deal ik er zelf mee. alleen ik word er zo gek van, ik lig dagen wakker, ik huil heel de dag lang.

het zit gewoon heel erg tegen, en ik weet wel wat de oorzaak kan zijn maar die kan momenteel niet verholpen worden..

Schrijf een reactieTerug naar verhaal