menu myDiary

Reacties op 'Help mij met mijn sm' van Chanterminou.


Lezer 11 aug 2017 om 19:10
Alleen de personen meenemen, die jij wilt meenemen. Want het is jouw dag lieverd.
De kansen die je al gegeven hebt, enkele jaren lang. Pakte vaak minder uit, zoals je toen liet weten en nu weer.
Sterkte met je eigen keuze te maken. Ik kan het niet voor jou gaan bepalen wat je wel en niet moet doen.
verliefd
Luunaa 11 aug 2017 om 19:44
"Het is jouw dag" vat het inderdaad samen. Nee je wil haar er niet bij hebben, en dat is je goed recht. Ze had de leukste schoonmoeder ter wereld kunnen zijn en dan zou je nog het volste recht hebben gehad om nee te zeggen.
Mylifeasagirl 11 aug 2017 om 22:16
Het is inderdaad jouw keuze. Maar dat sluit niet uit dat jouw schoonmoeder deel wilt uitmaken van de grote dag. Haar zoon wordt op die dag "definitief" van jou..
mijn tip: als je haar niet bij de zoektocht van jouw jurk wilt hebben zoek dan iets anders uit samen met je schoonmoeder. (De taart, buffet, locatie.. etc)

Als je dat alleen met haar doet heeft ze het gevoel dat ze er deel van heeft uitgemaakt.
Chanterminou 12 aug 2017 om 07:54
Bedankt voor de reacties maar ik ben er nog niet uit. Ze gaat met m'n aanstaande mee voor z'n pak en we hebben haar als primeur mee uit eten genomen op de locatie terwijl niemand nog weet hoe en wat
en wordt ook nog betrokken bij de fotograaf enzo dus het is niet dat we haar helemaal niet betrekken... maar die jurk...
Lezer 12 aug 2017 om 08:28
Bij die jurk, zal ik het niet doen. In je eigen verhaal, heb je al een keuze gemaakt. En met de reactie van je hierboven, ze wordt bij andere dingen betrokken al.
Luunaa 12 aug 2017 om 09:18
Dat is dan de keuze van je verloofde, het hoeft niet jouw keuze te zijn. Ze klinkt in ieder geval niet als iemand die ik bij zo'n gevoelig gebeuren erbij wil hebben. Je hoort je mooi te voelen in je bruidskleed, dat gaat moeilijk als je de grond in geboord wordt :-)

Schrijf een reactieTerug naar verhaal