menu myDiary

Reacties op 'Waardering' van Noovaa.


Luunaa 19 mei 2017 om 15:14
Waardering is belangrijk voor iedereen in alle gevallen. Niemand wil het gevoel hebben dat ze dingen voor jan lul doen. Er wordt minimaal een "dank je wel" verwacht, en in relatiegevallen wordt waardering getoond door lieve gebaren (bloemetje, hij kookt voor je etc).

Ik neem echter aan dat je dit allemaal al wist en dat je op het moment naar een soort bevestiging zoekt. Denk goed na over je toekomst meid.

verliefd
Noovaa 19 mei 2017 om 15:33
Ja, dat ben ik inderdaad. Ik ben weer op het punt beland dat ik me afvraag of ik nou echt zo onredelijk ben door dank je wel te verwachten of iets terug te krijgen voor alle moeite die ik doe....

Luunaa 19 mei 2017 om 15:45
Dank je wel zeggen is een sociale norm, daar is niets onredelijks aan. En eerlijk, dat hij geen dank je wel zei is nog het kleinste probleem, hij gedroeg zich compleet belachelijk.
Invictus 19 mei 2017 om 16:44
Waardering heeft iedereen nodig, ik voel me al gewaardeerd door mijn vriend als hij zegt oh fijn dat je dat al gedaan hebt, maar ook een kus of een glimlach als hij ziet dat ik zn was hebt gedaan. Hij zegt ook niet altijd dankje maar laat wel merken dat hij blij is met wat ik voor hem doe door lief te lachen naar me en me een knuffel te geven. Ik vind het belangrijk dat ik me gewaardeerd voel en hij ook, soms heb ik dit probleem ook maar dan zegt hij vaak dat hij dat niet in de gaten heeft en ervan uit was gegaan dat ik toch wel wist dat hij me waardeert. We hebben het er wel over en dan let hij er vervolgens beter op.

Schrijf een reactieTerug naar verhaal