menu myDiary

Reacties op 'slecht slapen' van Invictus.


Rik (account opgeheven op 1-5-2017) 30 april 2017 om 11:08
Wat goed dat je niet meer rookt vrolijk, hoe lang ben je al gestopt?.

P.s. mediteren helpt bij mij iig goed om rustiger te worden, ik doe het maar een aantal minuten per dag maar dat doet al veel goed bij mij, ook geen koffie drinken zorgt er voor dat ik veel beter slaap, of zeg maar heel veel beter.
Invictus 30 april 2017 om 14:58
Ik ben nu sinds februari gestopt en ben er erg blij mee. Ik drink eigenlijk alleen 's ochtends of 's middags voor 4 uur koffie en verder eigenlijk niet, vaak maat 1 a 2 koppen koffie per dag. Frisdrank drink ik ook al niet meer alleen soms in het weekend. Maar dan ook niet veel.

Meditatie heb ik nog nooit geprobeerd. Ik weet niet zo goed ook wat ik ervan moet denken en of ik erin geloof om eerlijk te zijn. Ik kan ook moeilijk stil zitten.nahnah
Rik (account opgeheven op 1-5-2017) 30 april 2017 om 15:59
Super hoor niet meer roken Invictus vrolijk, ik ben ook al wat jaren gestopt en niet meer roken is een van de beste beslissingen ooit geweest.

Ik dronk soms ook maar 1 hooguit 2 bakken koffie in de ochtend maar toch heeft hij bij mij veel effect, je kan het een tijdje proberen om niks te drinken en kijken wat het met je doet, de eerste dagen kan het heel erg wennen zijn om geen koffie te drinken (plus hoodfdpijn/onrust) maar ik vond het meer dan de moeite waard en voel me ook over het algemeen veel relaxter, een rust waarvan ik niet meer wist dat ie bestond.

Meditatie stelt eigenlijk niet veel voor, ik zit gewoon op een stoel met mijn rug recht en mijn armen langs mijn lichaam, ik sluit dan mijn ogen voor een aantal minuten en voel me daarna weer heerlijk relaxt, echt meer dan 5 minuten zal het nooit zijn maar ik vindt het geweldig.
Hammie 30 april 2017 om 17:34
Heel goed dat je wilt kijken of EMDR voor je werkt. Absoluut heel pittig en zwaar maar het kan zoveel verlichting geven! Ik hoop dat het je kan helpen en je de kracht kan vinden om het te doen. Sterkte
st-ar 30 april 2017 om 18:49
Ik sluit mij bij hammie aan. Ik slik zelf ook melatoine en probeer te mediteren via een headspace app. Het schijnt goed te zijn als er ook regelmaat in je slaappatroon zit en nouja de standaard regels als geen beeldschermen enzo ken je misschien wel.
st-ar 30 april 2017 om 18:49
Melatonine*
Invictus 1 mei 2017 om 14:50
Bedankt voor alle tips en lieve berichten! Ik ga maar eens kijken of het voor mij ook werkt!
JustMe22 2 mei 2017 om 02:05
Dat kan zeker werken! Ik ben eigenlijk heel nieuwsgierig naar hoe je gestopt bent met roken, wil zelf ook stoppen maar is me nog niet gelukt.. (loser haha) Is erg lastig als er thuis wel gerookt wordt om de eerste paar dagen door te komen! Heb je misschien tips?

Schrijf een reactieTerug naar verhaal