menu myDiary

Dit was mijn weekend!

Goeiemorgen!

Het weekend is weer achter de rug en ik moet zeggen, dat het niet eens zo slecht was. Zaterdag had ik dus de verjaardag en het was best wel gezellig! Verder was ik wel het hele weekend heel moe en heb ik me verbrand aan de houtkachel. Ik heb nu best wel een grote brandwond en het doet best wel zeer... verward.

Deze week heb ik dus tentamenweek. Ik zou eigenlijk niet weten wat en hoe ik moet gaan leren, omdat ik dus al die samenvatting heb gemaakt, maar ik ga wel opdrachten die we hebben gemaakt opnieuw doorkijken en leren. Ik wil zo graag een voldoende halen, meer om dan te laten zien aan mijn ouders en de rest van de wereld: zie je wel, ik kan wel iets.

Verder zegt mijn stiefvader de hele tijd: 'Goh je bent wel afgevallen.' Opzich vind ik natuurlijk niet erg om te horen, alleen wel lastig. Ik ben de afgelopen 4 jaar al bezig om af te vallen en dat lukt nooit, want veel motivatie heb ik er niet voor en eigenlijk heb ik ook geen overgewicht, maar nu hij dat de hele tijd zegt begin ik me heel awkward te voelen ofzo? Ik ben namelijk niet bewust bezig daarmee. Het zal wel niets raars zijn, maar ik weet niet zo goed wat ik er mee moet. Mijn zus heeft namelijk een verleden met afvallen op een ongezonde manier en die denkt nu dus dat ik daar ook mee bezig ben.

Meer heb ik eigenlijk ook niet te zeggen. Ik hoop dat het een rustige week wordt. Ik heb niet echt wat gepland, buiten dat ik moet werken, training geven en een toets moet maken. Er zit nog niet echt iets 'leuks' in mijn week, dus mijn doel voor vandaag is:
1. Wat leuks plannen/wat leuks gaan doen
2. Leren.. want dat is wel nodig.

Verder schijf ik hier nu dus ook gedichten (prive) alleen kwam er dus achter dat je maar 5 verhalen per dag mag schrijven.. jammer weer!vrolijk

11 nov 2019 - 101x gelezen
ThrivingIvory
Vrouw, 20 jaar
vorige  volgende
12 nov 2019 10:58 Hopeless..
11 nov 2019 11:42 Dit was mijn weekend!
08 nov 2019 21:03 Eindelijk weekend
06 nov 2019 20:16 Dit was niet mijn dag..
04 nov 2019 20:09 Mijn maandag
03 nov 2019 19:40 Mijn eerste stuk
meer..