menu myDiary

Vrouwelijke intuitie

Wij vouwen kennen dat, wij hebben dat, ons onderbuik gevoel, onze vrouwelijke intuitie.
Als je zoals ik vaak genoeg bedrogen en belazerd bent door je eigen man dan ga je twijfelen aan dat gevoel, je gaat eigenlijk twijfelen aan jezelf.
De laatste 9 maanden van dit huwelijk heb ik vaak dit onderbuik gevoel gehad.
Wij hebben kantoor naast ons huis,van daaruit runden wij diverse bedrijven, ook ik was werkzaam op kantoor. Niet fulltime maar partime. Zeker toen de jongens nog klein waren.
Uiteraard werktte mijn man daar ook aan zijn bureau achter de pc.
Voor de afgelopen negen maanden waren er geen geheimen, whatsapp stond open en bloot op zijn pc, iedereen die langsliep kon het gewoon zien, niets te verbergen.
De laatste 9 maanden veranderde dat. Ineens moest alles op slot.
Als ik de hoek om kwam lopen om aan het werk te gaan legde hij snel whatsapp neer op zijn pc, zodat ik zeker niet kon zien met wie hij aan het appen was.
En ineens zaten er codes op, ook op zijn telefoon zaten nieuwe codes.
Ja ja ik weet het bij de meesten van jullie gaan de alarm bellen af, ja bij mij ook, Maar je wil zo graag je man vertrouwen, je wil hem zo graag geloven als je het hem vraagt. En natuurlijk zit hij met niemand te appen, het lag aan mij. En oh wat was hij dat gecontroleer zat. Het leek nergens op, hij zat in een gevangenis zei hij. Want ik controleerde hem.😳 Dit was uiteraard niet het geval, immers ik vroeg hem waarom alles ineens op slot moest en of er iets was waar ik mij zorgen over moest maken.
Ja ja, dat bekende vrouwelijke onderbuik gevoel. En niet er naar luisteren...😳
Nou dames, luister er maar wel naar, want uiteraard was dit niet pluis.
Mijn man had iemand in China leren kennen op een zakenreis, een russisch vrouwtje die bijna 20 jaar jonger is dan hem. En ja, ze zat in nood en hij heeft haar in China toen geholpen, iets met geld wisselen.
Je voelt hem al aankomen. Ze hebben zo gezellig geappt, en al gauw werd het steeds gezelliger....
Ondertussen werd mijn onderbuik gevoel steeds erger en erger en ik negeerde dat. Dom dom dommer.
De uitkomst is bekend: manlief is er vandoor met het russische mokkeltje. Zij is 36 jaar jong en hij ruim 20 jaar ouder. Met grote bierbuik, lawaaimakerij op de toiletpot, hij kwijlt op zijn kussen en snurkt. Hard.
Uiteraard is nu alles nieuw, strak en vers. En ja ze hebben het zo leuk. Ook nog een bonus zoontje heeft mijn man er bij van vijf jaar oud, hij mag weer helemaal jong zijn en alles anders doen.
Tot het moment dat de vieze onderbroeken en stink sokken de hoek om komen kijken. En ook hier de sleur ligt te loeren. Als hij straks zestig is dan is zij veertig en een beetje. Het geknal op de toiletpot zal niet minder worden.
Slabbetjes mee naar bed tegen het kwijlen op het kussen. Tja de onderbroeken worden er ook niet schoner op en de sokken stinken nog harder. Dit heet midlifecrisis. Als dit voorbij is zal ik hem opvangen. En hem vervolgens uitlachen. En hem niet terug nemen. Want ik zal luisteren naar mijn onderbuik gevoel. Xx

11 juli 2019 - 199x gelezen
Er is 1 reactie op dit verhaal.
Mariposo
Vrouw, 55 jaar
vorige  volgende
12 jul 2019 00:37 Narcistische vreemdganger
11 jul 2019 00:06 Vrouwelijke intuitie
10 jul 2019 07:10 Vergeving
09 jul 2019 21:38 De Bom
meer..