menu myDiary

Alles blijkt nep

De laatste paar weken slaap ik nog slechter dan dat ik al deed. Ik lig maar te piekeren en te denken over van alles en nog wat. Vooral over jou, de persoon die me leven zo erg heeft veranderd. De persoon die me zo veel pijn heeft gedaan.

Je was de eerste en enige persoon die ik weer vertrouwde in een enorm lange tijd. Je gaf me vertrouwen door naar me te luisteren en me hulp en liefde te bieden. Het geen wat ik echt al enorm lang miste. Dit was ook mijn valkuil door er in te trappen. Ik was geestelijk te zwak om het door te hebben en werd gecharmeerd door jouw doen en laten. Ik voelde me gehoord, begrepen en zeker niet meer alleen omdat jij het ook zwaar had.

Jij werd gepijnigd door je 'ex' doordat J mij pijn deed. Dit ging tot verre toe. Er zijn dingen gebeurd die voor de rest van mijn leven bij mij blijven, mij pijn zullen doen en nachtmerries geven. Dit heeft er voor gezorgd dat ik bang ben voor elke man en jongen die ik tegen kom. Ik vermijd contact van ze en zit liever binnen. Het heeft mij veranderd van een zekere meid naar een jonge dame met angsten.

Achteraf blijkt dus je 'ex' nep te zijn. Blijk jij zelf je 'ex' te zijn. Blijkt het dat jij alles veroorzaakt hebt.
Jij kikte er op dat ik pijn werd gedaan maar toonde als je 'eigen zelf medeleven'

Nu ik dit weet breekt het me alleen maar meer..
Hoe kunnen mensen dit doen.
Iemands vertrouwen innemen en vervolgens nep zijn.


Dankjewel. Dankjewel voor de slapeloze nachten, de pijn en het verdriet.

8 juni 2019 - 198x gelezen
Er zijn 2 reacties op dit verhaal.
Sweetbon
Vrouw, 19 jaar
vorige  volgende
11 jun 2019 09:30 Alleen
08 jun 2019 23:06 Alles blijkt nep
29 apr 2019 21:59 Oud bekende
meer..