menu myDiary

Ik had et fijn...

De jongen waar ik het over had.

Paar keer afgesproken en nog geen seks gehad! Dit is even handig om te weten in het verhaal, voordat je oordeelt.

Vorige week toen we samen waren zei hij tegen mij dat ik donderdag moest vrijhouden, want dan gingen we wat leuks doen. En hij zou zich niet inroosteren.

We werken met elkaar. Gisteren waren we op werk en na die tijd deed hij afstandelijk. Hij ging naar huis en mijn baas zei tegen hem tot morgen. Ik dacht al oke dat is raar. Hij wilde mij gedag zeggen en ik zei ik wil je even spreken.

Nou nu komt het.

We zijn buiten samen en ik ben heel direct en zeg. Gaat het nou wel verder of niet? Dus hij zegt eerst, ik wilde het hier liever niet op werk over hebben, maar met z’n 2en. Nou dat snap ik, maar zeg dat dan eerst. Maar het gesprek was toch al aan de gang. Nu om alles samen te vatten. Hij is bang dat één van ons beide verliefd wordt. Ik vraag me dan af wat is daar erg aan? Hij zegt verliefd worden komt op dit moment gewoon niet uit. Werk, drukke studie straks, student zijn. Ik heb daarop geantwoord dat ik ook niet echt opzoek ben naar een relatie, maar eerder naar een soort beste vriend waar ik je ook wel eens iets mee doet. En ik zei ook al word je verliefd? Dat maakt niks uit, ga je niet dood aan. Hij heeft toen voor zichzelf besloten dat die me nog wel graag wil zien, maar dat hij wel afstand neemt, omdat dit niet het goede moment is voor serieus zijn. (Tijdens het gesprek zei die ook steeds hoe leuk en lief en knap en slim ik ben. En hij zei steeds dat ik hem gek maak.)

Hij heeft me gevraagd wat ik wil en dat ik er over moet nadenken.

Zelfs vond ik het een onzin verhaal en geef me gewoon een ja of een nee. Een vriend van hem zei dat hij het wel meent. Mijn vriendinnen vinden het apart, maar eentje zei hij gooit je niet weg na de seks ofzo, dus dat is het ook niet.

Ik snap er zelf helemaal niks van, dus ik snap jullie ook niet.

Ik hoop dat iemand mij een uitleg voor kan geven. Is het nou een nee of een ja?

Xoxo Lien

16 mei 2019 - 233x gelezen
Er zijn 7 reacties op dit verhaal.
pauliendurft
Vrouw, 18 jaar
vorige  volgende
16 mei 2019 15:57 Ik had et fijn...
04 mei 2019 15:00 Ik ben toch verdomme niet de enige?!
meer..