menu myDiary

Maandagen

Elke maandag gaat is bij mij hetzelfde. 'S ochtends sta ik om 6:50 op en ontbijt ik met mijn moeder en broertje. Daarna fiets ik naar school en begin ik de dag met aardrijkskunde, dan volgen: Frans, wiskunde, Engels en muziek/drama. In de pauzes zit ik met mijn beste vriendin en een meisje uit een andere mh1 klas. We praten samen over leraren, cijfers, klasgenoten en thuis. Als school uit is fiets ik samen met mijn beste vriendin naar huis, drink koffie en begin aan mijn huiswerk. Ik eet elke maandag avond bij oma en mijn broertje heeft 's avonds voetbaltraining. Rond 19:00 drink ik thee met mama en kijken we het journaal. Voordat ik naar bed ga pak ik mijn tas in voor de volgende dag en smeer ik 1 of 2 broodjes. Ik vind het fijn om te weten wat er gaat komen, dat mijn rooster en week een routine zijn. Verrassingen? Ik bedank. Als iets onverwacht gebeurd of veranderd erger ik me daaraan.

Mijn moeder werkt overdag en wat mijn vader nu doet? Dat weet ik niet. Begin Januari heb ik ruzie met hem gemaakt en daarna wilden mijn broertje en ik niet meer naar hem toe. Een tijdje was hij werkloos en nu repareerd en schilderd hij huizen en andere dingen. Wat lijkt mij dat saai! Ik zal je als ik tijd heb wel schrijven wat er precies is gebeurd bij mijn vader, begin januari.

Morgen heb ik een S.O (schriftelijke overhoring) van Engels en daar ga ik voor leren. Als je dit leest wens ik je een fijne dag en veel plezier met wat je ook gaat doen!

Groetjes Julia

15 april 2019 - 168x gelezen - bewerkt op 16 april 2019
Er zijn 2 reacties op dit verhaal.
PuberMeisje
Vrouw, 13 jaar
vorige  volgende
16 apr 2019 17:00 Wat er gebeurd is bij mijn vader
15 apr 2019 15:11 Maandagen
14 apr 2019 17:26 Vroeger & Nu, eenzaam
meer..