Eating dag 6

Gisteren alweer dag 6. Hoofdpijn en vermoeidheid is er nog steeds, maar het voelde gisteren wel iets beter draagbaar. Ik heb wel nog steeds goed gegeten, al heb ik met avondeten wel iets van melk gehad. Reden was: ik zou eigenlijk een Iglo-maaltijd maken, maar ik had nog gehakt en spinazie, en wat andere dingen over. Zonde om weg te gooien.
Ik heb dus een pasta (op basis van bruine rijst) gemaakt met gehakt, spinazie en boursin. Boursin bevat uiteraard melk, maar ik vond het echt zonde om het anders weg te moeten gooien.

Nou goed, ondanks de melk heb ik wel goed gegeten. Ik heb eindelijk de eieren met spinazie gemaakt en gehad voor de lunch. Ik neem ze vandaag ook mee voor de lunch, gezien ik dan buiten de deur ben vrolijk Ik vond ze echt superlekker dus deze ga ik zeker vaker maken.
Verder bij m'n ouders geweest en heerlijk gewandeld met Charlie samen. bij de thee geen koekje genomen maar een Nak'd bar gekregen, die tenminste glutenvrij is. En 's avonds bij een goede vriendin geweest.

Mijn eetpatroon gisteren was als volgt:


Ontbijt:
Crumble met zomers fruit
Citroenwater
Brandnetelthee

Tussendoor:
Mandarijn en paar walnoten

Middag:
3 ei-muffins met spinazie (1,5 ei)

Tussendoor:
Nak'd Lemon Pie bar

Avondeten:
Pasta
Spinazie
Gehakt
Knoflook
Boursin
18 mrt 2019 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Nightdream
Nightdream, vrouw, 38 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende