menu myDiary

Eating dag 6

Gisteren alweer dag 6. Hoofdpijn en vermoeidheid is er nog steeds, maar het voelde gisteren wel iets beter draagbaar. Ik heb wel nog steeds goed gegeten, al heb ik met avondeten wel iets van melk gehad. Reden was: ik zou eigenlijk een Iglo-maaltijd maken, maar ik had nog gehakt en spinazie, en wat andere dingen over. Zonde om weg te gooien.
Ik heb dus een pasta (op basis van bruine rijst) gemaakt met gehakt, spinazie en boursin. Boursin bevat uiteraard melk, maar ik vond het echt zonde om het anders weg te moeten gooien.

Nou goed, ondanks de melk heb ik wel goed gegeten. Ik heb eindelijk de eieren met spinazie gemaakt en gehad voor de lunch. Ik neem ze vandaag ook mee voor de lunch, gezien ik dan buiten de deur ben vrolijk Ik vond ze echt superlekker dus deze ga ik zeker vaker maken.
Verder bij m'n ouders geweest en heerlijk gewandeld met Charlie samen. bij de thee geen koekje genomen maar een Nak'd bar gekregen, die tenminste glutenvrij is. En 's avonds bij een goede vriendin geweest.

Mijn eetpatroon gisteren was als volgt:


Ontbijt:
Crumble met zomers fruit
Citroenwater
Brandnetelthee

Tussendoor:
Mandarijn en paar walnoten

Middag:
3 ei-muffins met spinazie (1,5 ei)

Tussendoor:
Nak'd Lemon Pie bar

Avondeten:
Pasta
Spinazie
Gehakt
Knoflook
Boursin

18 maart 2019 - 169x gelezen
Nightdream
Vrouw, 34 jaar
vorige  volgende
19 sep 2019 10:26 Event dit weekend
17 sep 2019 10:04 Controle ziekenhuis
31 aug 2019 12:07 Gelezen boeken augustus
19 aug 2019 22:08 Verschillen
15 aug 2019 10:05 Veranderingen
08 aug 2019 22:32 Spaans leren
08 aug 2019 09:51 Relatie
01 aug 2019 18:29 Gelezen boeken juli
01 aug 2019 10:54 Zijn vrienden
30 jul 2019 10:08 Grote verandering
27 jul 2019 09:50 Warmte en toch dingen voor elkaar krijgen
22 jul 2019 12:44 MD-meeting gehad
20 jul 2019 08:11 AIP dag 65
19 jul 2019 11:00 AIP dag 63 en 64
17 jul 2019 12:44 AIP dag 62
meer..