menu myDiary

17 maart 2019, zondag. Stronthond en aperitiefje.

- De nacht van donderdag op vrijdag was een ramp. 's Nachts schreeuwend van de pijn in mijn rug wakker geworden. Kon niet meer draaien en uit mijn bed stappen was bijna onmogelijk. Krom naar de wc gelopen en krom weer terug. Bijna geen oog dicht gedaan en had smorgens mijn vrouw nodig om uit bed te komen en mijn sokken aan te trekken. De rest van de dag in pyama gelopen en een beetje tv gekeken. Dag duurde lang.

- Besloten om te stoppen met huidige fysio. Na de oefeningen enkel meer pijn. Heb fysio afgebeld en uitgelegd. Ze waren 'not amused'. Volgende week afspraak maken met mijn oude fysio.

- Zaterdag was het gelukkig weer voetbal. Zoontje heeft goed gevoetbald en ze hebben met 5-1 gewonnen. Kampioen worden is het streven.
Het is maar weer gebleken dat het moeilijk is om vrijwilligers te vinden. Onze vlagger moest fluiten en moest ik dus een andere vlagger vinden. Degene die het meeste zeiken en de grootste bek hebben doen het minst. Gelukkig is er altijd iemand bereid om te helpen.

- 'sMiddags visite voor mijn vrouw haar verjaardag en in de avond lekker tv gekeken.

- Vanmorgen redelijk goed opgestaan en goed geslapen. Ontbijtje, boodschap en met de hond gewandeld. Hond ging weer door de stront rollen, dus was een kort rondje. Gek word ik van dat beest. Ik loop het vaakst en verst met hem, geef hem meeste aandacht (ben ook vaakst thuis) en toch doet ie dat enkel bij mij. Hond op zijn flikker gegeven en thuis afgespoeld met de tuinslang.

- Creatief dagje nog vandaag. Eerst verslagje schrijven van de wedstrijd, dan nog tekenen. Om een uurtje of 4-5 aperitiefje doen met vrouw en zoon en daarna lekker eten. Aperitief is altijd lekker. Wijntje, hapje en mijn zoon van 14 doet gezellig mee, maar drinkt uiteraard geen alcohol. Een goed tijd om
de afgelopen week door te nemen en de volgende week te bespreken. Vanavond filmpje en hopen dat ik pijnvrij kan slapen.