menu myDiary

1269: (Foto's) Creatief project

Vorige week kwam Leesbeest langs. Omdat ze langs zou komen bedacht ik dingen die we zouden kunnen doen, en een van die dingen was: Iets creatiefs. Ik zocht wat op Pinterest en vond deze:

http://designcrushblog.com/wp-content/uploads/2014/09/Maud-Vantours-4-Design-Crush.jpg

Ik weet niet of de link het doet, maar ik dacht gelijk: Wow gaaf! Dat kan ik (vergelijkbaar) ook!


Ik appte het Leesbeest, zij was minder enthousiast, maar toch hielp ze me met driehoekjes vouwen. We maakten meer dan 100 blauwe driehoekjes en die plakte ik diezelfde avond op. Toen besefte ik hoeveel werk ik mezelf op de hals had gehaald, want met deze grootte driehoekjes en de hoeveelheid, zou ik op zo'n beetje tussen A1 en A0 formaat uitkomen. En op de foto zag ik pas dat ik een beetje scheef ging.Maar wel heel gaaf. Zondagavond had ik weer tijd om nieuwe driehoekjes te knippen en vouwen, daar besteedde ik dus zondagavond en een deel van maandagavond aan. Vanavond had ik er weer meer dan 150 klaar om op te plakken.

Driehoekjes in wording:
En vanavond weer opgeplakt. Ik heb nu 6 A4-tjes aan elkaar geplakt en hij wordt nu al heel groot! Ik heb hem maar op de bank liggen nu ik er even niet aan werk, want anders is er - naast mijn berg andere spullen - geen plek meer aan tafel.
Ik vind het zo cool als je aan komt lopen en hem ziet liggen haha.Nog heel wat kleurtjes te gaan. Er zit voor maar 10 euro aan materiaal in straks, maar wel heel wat uren. Maar ik vind hem nu al echt cool worden. En dat scheve valt straks niet meer op joh.

12 maart 2019 - 311x gelezen
Er zijn 7 reacties op dit verhaal.
Lilian
Vrouw, 23 jaar
vorige  volgende
12 mrt 2019 21:53 1269: (Foto's) Creatief project
04 mrt 2019 15:43 1264: (Foto's) Muziekkamertje part 1
meer..