menu myDiary

28 februari 2019, donderdag. Ajax.

- Ben erg moe vandaag, (pijnstillers werkten niet goed en wonderpilletje (propranolol) ook niet). Niet gek aangezien ik dinsdag naar Eindhoven ben gereden en gisteren naar Ajax heb gekeken en iedere dag om half 6 mijn bed uit moet.

- Leuk voetbal weekje. Tris met 4-1 gewonnen van fc Eindhoven. Hij speelde goed, uitstekend zelfs volgens de knvb mensen op de tribune. Ajax heeft gewonnen van Feyenoord met 0-3 in de kuip de halve finale van de beker. 💪

- Laatste 2 nachten last gehad van mijn rug. Was moeilijk uit bed komen. Op mijn werk voel ik mij niet goed. Moet constant naar boven en opzij kijken. Niet bevorderlijk voor de nekpijn. Ben serieus aan het denken om niet te werken morgen en volgende week. Als ik volgende week niet ga voel ik mij enigszins schuldig omdat er al 2 op vakantie zijn. Toch moet ik aan mijn gezondheid denken. Ben bezorgd. Soms trekt de pijn naar het midden van mijn ruggengraat. Af en toe voel ik het in mijn arm of been (altijd links) en heb vaak hoofdpijn. Daarnet tijdens koken kreeg ik enorm druk op mijn nek dat doorschoot naar mijn hoofd. Alsof mijn hoofd in een bankschroef zat. Morgenochtend beslis ik of ik ga werken.

- Bloeddruk 101/157 hart = 65
Nogmaals gemeten om 12u30 bloeddruk = 123/80 hartslag 70. Heb 4 uur geleden pilletje genomen en zit nu rustig YouTube filmpjes te kijken over pastelkrijt.