menu myDiary

20 februari 2019, woensdag. Fysio

- Zit in de wachtkamer bij de fysio. Vanmorgen opgestaan zonder pijn, maar het was van korte duur. Na gebruik telefoon steken in de nek. Eventjes was de pijn weg van buik, rug spier maar is weer terug. Maar minder. Het gaat iedere keer een beetje beter, maar erg langzaam. Straks frietjes eten, nog beetje tekenen, aflevering van 'the walking dead' kijken dan werken.

- Bij de fysio nog wat oefeningen gekregen voor de stabiliteit van mijn rug. Hij vroeg hoe het met mijn diepliggende, pijnlijke buikspier was, toen hij mijn gezicht zag vertrekken bij een oefening. Hij denkt toch dat dat het is, maar ik zag twijfel in zijn gezicht. Afwachten maar. Merkte dat ik erg schudde met mijn hoofd. Wil pilletjes bewaren voor zaterdag en dinsdag als ik naar voetbal rij. Heb er nog 2 en weet niet of ik nieuwe krijg. Wederom afwachten, pfffffff. Blij (of niet) als ik uitslag krijg vrijdag van neuroloog.

- Heb nog even getekend en ben matig tevreden met de voortgang van mijn pastel tekening. Dat is voorlopig goed genoeg. Oefening baart kunst. Het leven bestaat uit wachten en geduld hebben. Niet mijn sterkste eigenschappen.

- Last van hoofdpijn, tabletje genomen en zit buiten in de zon. Kan me niet concentreren op mijn boek. Voel me opgeblazen. Mss iets te veel rotzooi naar binnen; friet en 3 snacks.
Ga maar mijn ogen dichtdoen en genieten van het zonnetje.

- Op mijn werk...... 21uur......steken in mijn onderrug.