menu myDiary

1264: (Foto's) Muziekkamertje part 1

Haha ik zat zeg maar net aan tafel beneden voor me uit te staren en ik dacht: 'Ik verveel me'. Vanmorgen met begeleiding boodschappen gedaan en daarna boven in het kamertje aan het werk geweest. Om 14:30 naar beneden gegaan en even geluncht. Maar het ik moest in mezelf lachen want het is dus serieus de eerste dag van mijn vakantie en ik denk al 'ik verveel me'. Maar ik heb wel dingen te doen hoor. Ik ga zo even de benedenverdieping opruimen, want morgen komt de buurvrouw thee/koffie drinken, dus dan wil ik wel dat het iets aan kant is.

Maar we zijn dit weekend veel aan het sjouwen en schilderen geweest. Ik denk dat het een goed besluit is om alleen te blijven wonen.

Dus nu aan het werk om ook iets van dat laatste kamertje te maken.

Twee weken geleden hadden we al heel veel spullen die van mijn oom waren naar mij gesleept. Die stonden allemaal in dat kamertje. Die had ik zaterdagochtend van dat kamertje naar mijn kamer getild. Na een heleboel keer heen en weer lopen zag mijn kamer er zo uit:En was het kamertje met de gouden muur leeg genoeg om geschilderd te worden.
Dus een vóór foto:Daarna alle spullen op het bed gelegd, verfbak dus uitgespoeld. Er zat wel een zakje omheen dus de verf was niet uitgedroogd, maar er zat zo'n 2 maanden een zakje omheen. Dus de verf was niet meer zo vloeibaar als hij hoort te zijn. Daarom was het zoveel werk.

Maar na 15 minuten was het verfbakje schoon en kon ik beginnen met schilderen! Zaterdag en zondagochtend de muren donker zeegroen en wit geschilderd. En toen was het een stuk frisser.

De tape zit er hier nog wel op, maar dit is de kleur weer:'s Middags alle muziekspullen van mijn ouders die zij niet meer in het nieuwe huis willen verzameld. De hele Espace volgepropt en daarmee naar mijn huis gereden. Mijn moeder reed er met de andere auto achteraan, want zij en mijn zusje pasten er niet meer bij in de Espace en mijn ouders hadden een afspraak.

Dus mijn ouders reden, nadat ze de grote kast bij mij in de woonkamer hadden gezet, door met de Mini en mijn zusje en ik (zusje lichte dingen, ik de zware) laadden de auto uit. En toen kon je een obstacle run doen in de woonkamer haha.En inmiddels staat alles, inclusief de kasten, boven!

Inrichten maar! Dat wordt straks Part 2.

4 maart 2019 - 271x gelezen - bewerkt op 4 maart 2019
Er zijn 3 reacties op dit verhaal.
Lilian
Vrouw, 23 jaar
vorige  volgende
12 mrt 2019 21:53 1269: (Foto's) Creatief project
04 mrt 2019 15:43 1264: (Foto's) Muziekkamertje part 1
meer..