menu myDiary

Blablablabla

Ik schrijf zoveel omdat ik me verveel. En dat rijmt, hoezee!

Zin om steeds over mijn medische klachten te schrijven heb ik niet, dus ik ga gewoon een beetje tikken en ik zie wel waar ik terecht kom.

Net probeerde ik maar een boek te lezen, dat vond ik wel een goede tip van Phlo. Echter besefte ik me na een half uur dat ik tien minuten heb zitten lezen en de overige twintig minuten voor me uit heb zitten staren met mijn gedachten elders. Ik was zelfs vergeten welk boek ik ook alweer had gepakt. Geeft verder niet, dat heb ik wel vaker als mijn gedachten overlopen, dat ik me niet goed kan focussen op het lezen van een boek. Komt wel weer, want lezen is fijn.
Daarna dacht ik: ik ga eens kijken wat voor games er allemaal zijn. Ik hou van gamen, maar ik kan niet elke game spelen vanwege spreekwoordelijke hartverzakkingen. Ik schrik enorm snel (thanks, PTSS) waardoor spannende games niet voor mij zijn weggelegd. Het lijkt me meestal enorm leuk om te spelen, maar als het puntje bij het paaltje komt schrik ik meestal zo erg van iets dat ik daarna trillend zit te huilen, dus het is echt geen goed idee.

Zo vind ik GTA bijvoorbeeld enorm tof om te spelen, totdat ik word omcirkeld door een tal van gangsters die op me gaan schieten, dan raak ik helemaal in paniek. Daar baal ik oprecht van, want de games zelf heb ik altijd heel tof gevonden. Vooral de wat mildere missies.
Alle games waarop ik op dingen moet schieten of dat er op mij geschoten wordt, vallen dus bij voorbaat al af. Sowieso de meeste games waarbij je anderen moet aanvallen of jijzelf wordt aangevallen. Hier en daar een uitzondering: Tekken heb ik altijd erg leuk gevonden omdat het lekker voorspelbaar is, dus geen schrikmomenten, en ook Smash Brothers vind ik meestal erg leuk. Daarbij moet je natuurlijk ook op elkaar inhakken, maar weer net op een andere manier. Helaas heeft Hans de Nintendo Switch meestal bij zich, dus ik kan geen smash spelen. Of pokemon, nog zo'n ideaal spelletje voor mij.

Terecht overigens dat Hans de Switch meeneemt: hij ís van hem. Ik zit soms wel eens te overwegen om er ook een voor mezelf te kopen, maar ik weet niet zeker of ik er genoeg op ga spelen om dat het geld waard te maken. Eigenlijk ook onzin, want er liggen hier genoeg games die ik zou kunnen spelen. Ik noemde net al Southpark, en ik bezit alle Sims spellen. Daarnaast liggen hier nog drie Nintendo DS (overkill much) en zelfs nog wat oldskool gameboy advance. Ik heb echt GENOEG wat ik zou kunnen doen. Het is vooral mijn mindset die niet mee wil werken. Ik wil vooral alles dat niet kan. Ergens ben ik er van overtuigd dat zodra ik het wel kan of tot mijn beschikking heb, ik dat ineens ook niet meer wil. Ik ben gewoon enorm aan het mutsen, dat is het.

Maar goed, even iets anders. Het afvallen! Ik hang nu al een aantal dagen op 64,5 kilo. Eigenlijk verbaast het me dat ik niet aankom - ik beweeg zo weinig momenteel dat ik dat wel een beetje had verwacht. Tegelijkertijd doe ik geen ene moer dus heb ik ook geen honger omdat ik amper energie verbruik. Ik eet dus niet veel (gewoon genoeg). Gelukkig begin ik niet met eten uit verveling. Alhoewel, ook niet helemaal waar, soms eet ik wel iets omdat ik me verveel, niet omdat ik honger heb. Voordeel is wel dat ik me aan mijn voedingspatroon hou en dus niet ineens donuts ga zitten eten of zo.

Verder heb ik super lekkere vervanging voor gewone melk. Ik baalde soms een beetje dat ik geen cappuccino kon drinken, omdat er teveel suiker in melk zit. Nu heb ik sinds een tijdje ongezoete amandelmelk dat echt heerlijk is als je het opschuimt, eventueel met een beetje zoetstof erbij. Ik kan dus wel weer lekker cappuccino drinken en dat is nom.

Ja, ik denk dat ik lekker een cappuccino voor mezelf ga maken.

8 feb 2019 - 212x gelezen - bewerkt op 8 feb 2019
Imagimary
Vrouw, 29 jaar
vorige  volgende
18 feb 2019 16:04 Onderzoek Bechterew
09 feb 2019 11:53 Afspraak staat vast, andere rompslomp
08 feb 2019 16:08 Blablablabla
08 feb 2019 13:41 Verveling tot de max
07 feb 2019 21:10 Bechterew
06 feb 2019 16:53 Dubbele breuk, onderzoek ziekte van Bechterew
29 jan 2019 18:06 Realisatie
28 jan 2019 17:32 Toch mijn rug gebroken
26 jan 2019 06:11 Beurs
25 jan 2019 13:15 Met de ambulance mee
26 jan 2015 11:07 Mary in podoland (uit de oude doos)
meer..