menu myDiary

Lieve jij

Lieve jij,

Hoe gek kan het leven lopen? Zo spreken we elkaar jaren niet & zo hebben hele gesprekken. In deze gesprekken hebben wij het over van alles en het brengt ook hier en daar wat emoties met zich mee.

Wie had dat ooit gedacht dat wij nog met elkaar zouden omgaan. Ik niet, in ieder geval niet in deze mate. Ik vind het dan ook onwijs cool & gezellig. Ik word er blij van.

Gek genoeg waardeer ik je nog steeds en besef ik mezelf meer dan ooit wat je voor mij betekende. Gek he? Ik kan je gewoon niet vertellen wat je voor mij betekende. Ik wil het echt, maar ik weet het niet te beschrijven. Ik denk soms wel is, waarom dacht ik toen zo? Waarom heb ik er niet aangewerkt? Waarom heb ik jou ooit zoveel pijn kunnen doen? Ik weet het niet, deed het in ieder geval met de juiste bedoeling maar dan nog raakt het mij.

Ik kan het niet ontkennen, je zal altijd een speciaal plekje hebben. Eentje die niemand zal begrijpen, eentje waarvan ik soms denk “wellicht is er meer”. Wie zal het weten? Ik ben nieuwsgierig, nieuwsgierig wat het brengt.

Zal het iets zijn wat onbeantwoord blijft of wordt het werkelijkheid? Ooit zullen we het weten.

Ik heb gedachtes die je zullen verbazen, ik kan er niets aan doen. Het gebeurd zonder dat ik er invloed op heb. Al wil ik het niet, mijn gedachtes dwalen af. Naar toen, wat ik toen ervoer, wat ik toen niet besefte maar nu wel. Hoe kan dat? Komt dat doordat je mij laat inzien hoe het was? Of wat echt liefde is? Ik weet het niet, want ik ben altijd bang geweest voor liefde. Liefde doet je pijn en toen kon ik geen pijn meer erbij hebben. Het maakt me zo in de war.

Daarbij geef het mij een gevoel wat ik niet kan beschrijven. Iets wat ik niet ken, in ieder geval niet van nature. Ik heb het altijd genegeerd. Ik wilde dat niet maar toch deed ik het. Waarschijnlijk bang om mensen te verliezen waar ik van hou? Bang dat mensen mij niet leuk vinden? Bang om toe te geven dat je van iemand houd? Ik weet het niet.

Zoveel vragen en zoveel gevoel. Ik moet achterhalen wat het is..

10 jan 2019 - 92x gelezen
Saducoja
Vrouw, 31 jaar
vorige  volgende
10 jan 2019 11:09 Lieve jij
meer..