menu myDiary

2.12.2018 Lazy Sunday

Ik ben 31 jaar. Ik kan het eigenlijk nog altijd niet geloven en moet er vaak even over nadenken. Ik kan me er net bij neer leggen dat ik 30 was geworden en nu wordt ik er al bijna 32 jaar. Wat ze zeggen is waar. Hoe ouder je wordt hoe sneller de tijd voorbij gaat en dit is best beangstigend. Langs de andere kant hoop ik toch zeker 80 jaar te worden zonder al te veel gezondheidsproblemen. Dat wil dus zeggen dat ik die 3(1) jaar, nog bijna aan tijd, twee keer ga mogen beleven en dat is best wel wat als je ziet wat er op die 31 jaar allemaal gebeurd is. Van Baby naar kleuter naar puber naar jong volwassene naar nu.

Ik moet eerlijk toegeven ik voel me echt nog wel een 20tiger en gedraag mij er ook soms nog naar. Op andere momenten ben ik er dan weer heel bewust van dat ik geen 20iger meer ben. Zo was ik gisteren met een vriendin gaan winkelen en zag ik een super schattig knuffelkonijntje (de grote van mijn hand). Het was bedoelt voor je sleutels aan te hangen of als decoratie aan je handtas. Aan de ene kant vond ik het zo leuk en had ik het bijna voor mezelf gekocht. Aan de andere kant kwam ik tot de vaststelling dat het toch maar een heel raar zicht moet zijn om als dertiger nog met ene knuffelkonijn rond te lopen. Dus heb ik het maar niet gekocht.
Maar dat was gisteren.

Vandaag is het Lazy Sunday en heb ik niet zo veel gedaan. Ik heb mijn handtas eens volledig opgekuist want die begon ondertussen lood zwaar te wegen, dus dat werd wel eens tijd vrolijk Ik heb even de was gedaan lekker boterhammen gegeten tijdens de middag en voor de rest van de dag vooral geluierd. s'avonds heb ik eten gemaakt (worst met puree rucola mozzarella en zongedroogde tomaatje) en nog een kleine twintigtal facturen gesorteerd in de kaft voor een bij job die ik doe.

Ook ben ik de vogeltjes in de tuin eten gaan geven. Het is zo leuk om al die vogeltjes in je tuin te zien en te weten hoe gelukkig ze zijn met het eten. Eigenlijk weet je niet echt of het ze gelukkig maakt maar ze komen toch elke dag terug vrolijk nu ga ik nog even een filmpje zien op Netflix samen met ons poes die momenteel ligt te chillen op mijn schoot. Subiet wel nog even wat lekkers gaan halen om te snacken tijdens de film.

2 dec 2018 - 141x gelezen
EDvosje
Vrouw, 32 jaar
vorige  volgende
09 dec 2018 22:17 kort samengevat
02 dec 2018 21:01 2.12.2018 Lazy Sunday
meer..