menu myDiary

Ideeën

Zoveel ideeën en plannen om mijn huis nog meer een thuis te maken.

Vanmiddag heb ik een puzzel besteld van een olifant. Van kleins af aan ben ik al geïntrigeerd door dit dier. Behalve dat ze groot en grijs zijn en enorme oren hebben, weet ik niet zoveel van ze af, maar ik vind het zulke mooie beesten.
Dus, een puzzel besteld. Kan ik die binnenkort gaan maken, lijstje erom en het eerste (en goedkoopste) van mijn ideeën is klaar.

Verder een aantal grotere dingen, waar ik voor moet gaan sparen. Maar ook dat kan ik misschien wel opdelen in kleinere dingen, zodat ik af en toe ook iets kan realiseren van mijn lijstje.

Sparen is niet mijn sterkste kant. Ik geef mijn geld wel altijd uit aan dingen die ik nodig heb, maar sparen voor duurdere dingen lukt me gewoon niet.
Mijn eerste doel is om mijn slaapkamer een totale make-over te geven. Nieuwe vloer, nieuw bed (boxspring), nieuwe kledingkast en dan nog dingen als nieuwe dekbedden, kussens en andere accessoires. De olifant is dus de eerste accessoire. Ik ben dus ook dat soort persoon dat alle accessoires in huis haalt en dan verder gaat met een volgend project, omdat ik dus niet kan sparen voor die duurdere dingen.

Maar ik ga het nu anders aanpakken. Ik mag elke maand maximaal €50,- 'los' uitgeven aan extraatjes (accessoires en andere prut wat ik nodig ben ) en verder ga ik alles wat ik overhoud sparen. Aan het begin van de maand zet ik ook al een vast bedrag op de spaarrekening, zodat ik dat niet uit kan geven. Hopelijk kan ik dan in de zomer een begin maken met het opknappen van de slaapkamer.

Tja en verder natuurlijk nog veel meer plannen, maar eerst dit maar eens zien te halen..

2 dec 2018 - 114x gelezen
Er zijn 2 reacties op dit verhaal.
Hauyn
Vrouw, 117 jaar
vorige  volgende
02 dec 2018 17:47 Ideeën
01 aug 2018 14:08 Bijzondere buren
meer..