menu myDiary

Pff...

...en toen liep de energie weer compleet weg en leeg.

Afgelopen week leek het relatief mee te vallen - ik had dan wel veel last van mijn armen maar energie had ik wel relatief genoeg leek het.
Tot vanochtend leek ik het te hebben gehouden. Ik heb prima geslapen (dat is wel eens anders) en leek niet op te staan met gigantische klachten/last vandaag. Dus waar het vandaan komt? Waar de energie naar is weggestroomd? Ik kan een paar dingen bedenken maar als dat het is, zou ik het erg stom vinden. Het voelt stom.

Waarom kan ik niet gewoon normaal een halve dag werken (8-13u) zonder dat ik last krijg van mijn lijf of dat mijn energie al op is voor 11 uur? In dit geval zelfs voor 10 uur...
Ik moest een klein iets leiden/presenteren, dat is wel iets wat ik niet dagelijks doe en hoef te doen maar ook niet iets wat voorbereiding vergt. Iets waarbij ik me wel ongemakkelijk voel want tja, je staat toch wel voor zo'n groep. Ik vind het vreselijk, doe ik het wel goed, geef ik iedereen wel genoeg aandacht en weet ik veel wat. Daar zal best wel wat energie naartoe zijn gegaan dus, verwacht ik.
Ik zag dat er weer een vacature is bij de organisatie waar ik afgelopen jaar tijdelijk heb gewerkt, binnen mijn vakgebied. Dat ze dus weer mensen zoeken daar, voor redelijke hoeveelheid uren ook. Toch weet ik van mezelf dat ik niet in die regio en in die doelgroep wil werken op dit moment. Niet per se niet in die doelgroep maar voornamelijk de combinatie van die twee.
Het haalt weer even naar boven hoe mijn ervaring daar is geweest, met wat voor zwaar gevoel en falend gevoel ik daar ben weg gegaan. Dat ik niet eens zou durven te reageren omdat ik daar voor nu gewoon niet klaar voor zou zijn. Ik zit nog steeds met de weinige energie, met de onzekerheid in mijn vakgebied, extra/versterkte lichamelijke klachten erbij zelfs dus waarom reageer ik überhaupt nog op vacatures als ik het zelf al niet eens denk aan te kunnen?

Gisteren gaf ik nog aan richting de psych dat het qua redelijk energie goed ging (wel wat moe, maar niet extreem), dat het alleen op lichamelijk vlak verder kwakkelen is. Nou, dat mag ik kennelijk vandaag bezuren voelt het. Het voelt alsof ik mijzelf vooruit moet slepen, mijn gedachten zijn als stroop en dat gaat zeker in mijn huidige werk echt niet goed samen met wat er van mij verwacht wordt. Productie en kwaliteit draaien. Jaja..

Vanmiddag heb ik mijzelf direct uit het werk richting het zwembad gesleept in de hoop dat beweging mij goed zou doen. Gelukkig deed het dat ook tijdens het zwemmen. De klachten die ik de afgelopen week zo erg had zijn weer wat verminderd dus kon ik ook gewoon normaal zwemmen, conditie-baantjes zwemmen. Oké, het ging wel wat meer zeer doen op gegeven moment maar dat was te verwachten, ik ken mijn lichaam wel.. maar ik ben op tijd gestopt denk ik. Gek, hoe zelfs zoiets als zwemmen, en dan niet eens echt fanatiek, al zo belastend kan zijn voor mijn lichaam. Erg irritant.

Na het zwemmen gelijk weer in de energiedip, waar dat tijdens zwemmen dus niet zo was. Ook vervelend. Droomdouchen en droomaankleden. Zwaar gevoel en ogen die nauwelijks open willen blijven. Blegh.
Toch maar direct door met de dingen die ik echt moet doen vandaag. Leuke dingen bewaar ik voor vanavond. Muziek maken en muziek studeren. Hopelijk heb ik er voldoende energie voor over en kan ik er voldoening uit halen.

Het is ook fijn dit even te hebben opgeschreven. Vanavond weer lekker op tijd in bed hoop ik, en hopelijk morgen weer wat meer energie...


*LilAngel

9 okt 2018 - 280x gelezen
Er zijn 2 reacties op dit verhaal.
LilAngel
Vrouw, 26 jaar
vorige  volgende
24 mrt 2019 11:50 Mooi weer.
22 mrt 2019 12:04 Weekend
16 mrt 2019 17:19 Positieve update -werk
08 mrt 2019 15:42 Droge naalden -armen update
20 feb 2019 16:41 Baan + vraag(tekens)
17 feb 2019 17:28 Genietmoment [sharing songs]
02 feb 2019 13:37 Road to recovery. [armen]
01 feb 2019 16:17 Kaartjes Krezip!!
17 jan 2019 19:58 When life gives you lemons..
13 jan 2019 12:47 Concert setlist [sharing songs]
10 jan 2019 16:19 Verder de molen door. [armen]
09 jan 2019 17:17 Armen-update.. Niet geweldig.
30 dec 2018 14:01 Uit
29 dec 2018 23:01 Hoe..
14 dec 2018 17:33 Weer niet.
meer..