menu myDiary

onsamenhangende update

Alweer een kleine maand geleden dat ik hier voor het laatst iets heb gepost. Het gaat eigenlijk allemaal wel prima. Als ik had besloten om meteen na de zomervakantie te beginnen met mijn Master, dan was vandaag mijn eerste dag geweest. Ik ben oprecht blij dat ik ervoor heb gekozen om in ieder geval een halfjaar pauze te nemen. Als ik vandaag had moeten beginnen... dat was echt te snel geweest. Ik zou na de eerste week al doodop zijn, omdat ik gewoonweg nu pas langzaam begin door te krijgen dat ik meer op mezelf en mijn vrije tijd moet letten en dit gaat jammer genoeg nog niet automatisch. Het begin is er in ieder geval al wel!
Een vriendin zei laatst tegen mij dat het bij mij altijd alles of niets is en dat klopt eigenlijk ook wel. Ergens ben ik er trots op, maar ik weet ergens ook dat dat ervoor zorgt dat ik binnen no time weer bekaf ben door te hoge verwachtingen van mezelf te hebben.

Ik probeer nog steeds meer bij mijn ouders te zijn, want het geeft me gewoonweg rust. Ik hoef even niet op het huishouden te letten en kan gewoon mijn eigen ding doen, mijn ouders laten me ook gewoon mijn eigen ding doen. Daarom denk ik er ook aan om een keer een hele week bij hun te slapen, het voelt vertrouwd.
Dat zou in september op zich wel kunnen. Eerst was er de verwachting dat ik in september zou beginnen bij een andere afdeling (naast mijn eigen afdeling), maar dat wordt verplaatst naar hoogstwaarschijnlijk eind oktober, omdat ze niemand hebben om mij goed in te werken. Zucht...
Afgelopen zaterdag heb ik me voor het eerst ziek gemeld op het werk. Ik was er al, maar ik voelde me mentaal niet in staat om heel de dag rationeel te zijn en leuk/lief te zijn en te lachen. Gelukkig was het ook heel erg rustig op het werk en konden ze me missen. Daarna ben ik de rest van de dag bij mijn ouders geweest.

Wat leuke dingen! Beetje bij beetje merk ik dat het steeds beter gaat tussen mij en mijn vriend. Ik ben weer wat zorgelozer, spontaner en lach weer wat meer en daardoor gaat het tussen ons alsmaar beter. I like it! verliefd
Daarnaast ben ik een kleine week geleden een weekend weg geweest naar Brunssum samen met mijn vriend en een bevriend stel. Was heel erg leuk en vooral gezellig en voor herhaling vatbaar. Twee weken geleden voor het eerst kennis gemaakt met een Escaperoom met collega's. Heel veel lachen, gieren en brullen en het was weer ouderwets gezellig. En twee weken geleden heb ik een boekje gekocht bij de Hema waarin ik brieven kan schrijven. Ik schrijf de brieven aan bepaalde karakteristieken van mezelf of aan andere personen. Ik heb er nu twee geschreven en daarin zet ik alles wat ik kwijt wil, maar ik ben niet van plan ze ooit aan een ander te laten lezen. Het lucht wel ontzettend op, het voelt bijna alsof ik alles daadwerkelijk tegen de andere persoon zeg.
Oja, en afgelopen zaterdag weer voor het eerst autogereden na bijna 2 jaar niet gereden te hebben. Het was wel weer moeilijk, maar wel ontzettend leuk.

Morgen ga ik weer oefenen voor het lopen van de 80 km door vanaf mijn werk naar mijn ouders te lopen en dat is zo'n 20 km. Het wordt nu wel spannend, want over 1,5 week sta ik al bij de start en de langste afstand die ik tot nu toe heb gelopen is 30 km. Hopelijk deze week nog eens de 40 km aantikken, want volgende week ga ik geen lange afstanden meer lopen.
Deze week ga ik mijn OV reisproduct stopzetten, aangezien ik ook geen studiefinanciering meer krijg. Dus snel nog naar de Lush deze week en dan zet ik hem stop. Ik ben er toch een beetje sentimenteel onder, ondanks dat ik weet dat ik hem over maximaal een jaar (hopelijk al over een halfjaar) weer op kan halen. Afhankelijk van wanneer ik weer met mijn studie wil starten.
Deze week ga ik ook langzaamaan onze vakantie in november plannen. We zijn van plan om een week naar Centerparcs te gaan, verder nog geen plannen.

En vandaag begonnen de groepslessen eindelijk weer! Dus mijn eerste groepsles zit er alweer op. Daarnaast ben een korte tijd bezig met het drinken van proteïne shakes en het bevalt heel erg goed. Vandaag ook (voor mijn doen) veel groente op en heb zelfs een hele kan met smoothie gemaakt. Me happy Erg vrolijk

27 aug 2018 - 210x gelezen
withlovexx
Vrouw, 24 jaar
vorige  volgende
07 mrt 2019 08:44 hoe het nu gaat
25 jan 2019 13:37 spannend
16 jan 2019 12:43 update
25 dec 2018 00:06 inschrijven master
13 dec 2018 15:56 innerlijke struggles
05 dec 2018 10:28 vannacht
02 dec 2018 16:13 financiën
09 sep 2018 14:56 niet gefinished
07 sep 2018 12:10 oeps
27 aug 2018 21:25 onsamenhangende update
03 aug 2018 15:23 leuke week
27 jul 2018 10:35 foto-update 2018**
19 jul 2018 23:04 licht aan het einde van de tunnel
07 jun 2018 12:47 bijna klaar
17 apr 2018 22:58 studie struggles
meer..