menu myDiary

ik ken mijn plek niet..

Hoi allemaal,

Gisteren heb ik een afspraak gehad met mijn psycholoog. We hebben gepraat over van alles. Ik twijfelde over alles.. mijn studie, wie ik ben, wat ik wil en over mijn relatie. We denken dat ik zelf niet helemaal wie ik weet en dat dat me juist zo onzeker en depressief maakt omdat het niet bij mij past.

Ik ben na gaan denken over alles. Ik heb ondertussen wel een studiekeuze gemaakt. Heb wel BSA (bindend afwijzend studieadvies) gekregen voor mijn 1e opleiding. Maar ik ga totaal iets anders doen dus daar zit ik niet zo erg mee. het is wel dezelfde school maargoed. Ik was blij dat ik dat geregeld had.
Maar toch was er iets wat aan me knaagde. Ik miste iets, ik weet niet wat maar het was een leeg gevoel. Ik kon mijn vriend niet geven wat hij wou omdat ik emotioneel niet lekker zat. Dus heb ik besloten om een time-out te nemen in onze relatie. Het is nu een maand geleden dat ik een time out wou en tot nu toe weet ik nog steeds niet wat ik wil met mijn relatie of toekomst. Het voelt alsof mijn leven een grote puinhoop is en ik niet weet waar ik moet beginnen. Ik weet dat het erg negatief klinkt en dat het ook wel weer goed komt maar op dit moment voel ik me zo.

Ik heb iemand anders leren kennen en ik zie hem ook wel zitten. (yay een liefdes triangel) Ik overweeg om iemand van dezelfde afkomst als ik te kiezen maar ik ben er helemaal niet over uit. Mijn psycholoog heeft me verteld om alles rustig aan te doen en geen overhaaste beslissingen te nemen tot ik weet wie ik ben en wat ik wil. Als ik dat voor mezelf helder heb zei ze dat de andere keuzes ook makkelijker zouden gaan. Ik geef mezelf de ruimte en tijd ervoor om dat uit te zoeken.

Heel simpel gezegd wil ik alleen maar gelukkig zijn. (Dat willen we allemaal nietwaar?) Ik ben alleen zo moe van het stressen om elk klein dingetje, het onzeker voelen omdat ik zelf niet weet wat ik kan en wat niet. Ik ken mijn plek niet op deze wereld. Eerst dacht ik dat ik iets in de zorg wou doen, toen iets financieels, toen iets in de commerciele sector... Het is allemaal gewoon vermoeiend. Ik wou dat het allemaal snel voorbij was.

Wel een positief iets! Ik ben heel erg enthousiast om aan mijn nieuwe opleiding te beginnen!

x Raylin

11 juli 2018 - 113x gelezen
Raylinxo
Vrouw, 20 jaar
vorige  volgende
11 jul 2018 21:17 ik ken mijn plek niet..
09 jul 2018 21:08 No idea why.
27 jun 2018 18:17 afgelopen 2 weken
06 jun 2018 21:20 Dinsdag 5 juni
04 jun 2018 15:53 Voorstellen
meer..