menu myDiary

Groei kittens**

De poesjes doen het ontzettend goed. Spelen, springen, slapen, eten en slopen goed.
Met slopen bedoel ik dat de gordijnen al naar beneden zijn gekomen. Maargoed. Dat is t risico van 2 jonge poesjes die elkaar opjagen.

Anyway, ze zijn nu 18 weken en ik maakte me altijd een beetje zorgen over Winnie. Winnie leek qua groei wat achter te blijven vergelekeb met Minie.
Nu kwam de dierenarts er bij 8 weken al achter dat Winnie dr hartklep niet helemaal 100% klonk en dat ze daarom wat aan de kleine kant was. Gelukkig is ze hier overgeen gegroeid maar toch bleef ze qua groei wat achter.

Maar de laatste weken lijkt Minie echt ontzettend hard te groeien. Ik heb ze net gewogen en Minie weegt al 2,4kg!!! Terwijl normale poesjes van 20 weken rond de 2,2 horen te zitten. En nogmaals, mevrouw is pas 18 weken. Ze is absoluut niet dik maar ik vind haar best groot. Winnie woog 2kg. Winnie blijft dus niet achter. Minie groeit gewoon als kool.

Nu vraag ik me wel af of dit geen kwaad kan? Ze lijkt geen groeipijn te hebben ofzo. Ze is gewoon een vrolijke speelse kitten. Wel heb ik gemerkt dat winnie echt nog een kittenvacht heeft en Minie dr fluffy kittenvacht al bijna helemaal omgewisseld heeft voor een mooie glanzende volwassen poezenvacht

Misschien is ze gewoon sneller volwassen? nahnah
Dit is de eerste keer dat ik poesjes van kitten af aan heb dus het is allemaal nieuw voor me.

Hier nog even een fotootje, gewoon zodat jullie even weg kunnen smelten engel

8 weken:


En nu:10 juli 2018 - 229x gelezen - bewerkt op 10 juli 2018
Er zijn 4 reacties op dit verhaal.
ashtray
Vrouw, 23 jaar
vorige  volgende
10 jul 2018 17:35 Groei kittens**
meer..