menu myDiary

No idea why.

Hoi allemaal!


De hele dag amper uit bed geweest vandaag. Heel slecht geslapen ook werd om het uur wakker steeds...
Maar goed buiten dat om toch geprobeerd mijn stemming omhoog te krijgen door muziek te luisteren, gewoon met vrienden te praten, lezen en film kijken. Maar er was een gevoel die steeds aan me bleef knagen.

Ik weet niet wat het is en vraag me ook af hoe het is ontstaan. Werd er gewoon wakker mee. Morgen moet ik weer naar mijn psycholoog maar heb er eerlijk gezegd geen zin in. Gewoon puur omdat ik na een halfjaar niks wijzer ben geworden en het enige wat ze doet is me vragen stellen voor een 'onderzoek'.

Ik weet niet wat ik moet doen met mn vriend. We hebben nu al ruim een maan een time out en ben nog steeds niet uit over mijn gevoelens. Ik hoop echt dat het snel wat duidelijker word.

Verder is er vandaag een eenzame gevoel aanwezig. Het is niet dat ik echt alleen ben, mijn telefoon overstroomt van de berichtjes. Maar er is iets wat ik mis en ik weet niet wat het is. Het ene moment lijkt het alsof ik het heb gevonden en het volgende moment voel ik me weer leeg. Het is erg frustrerend om je zo te voelen en al helemaal als je niet weet wat je mist..

Maargoed, ik ga nog wat proberen te lezen met de hoop dat ik de echte wereld voor een tijdje kan vergeten.

Fijne avond allemaal!

9 juli 2018 - 80x gelezen
Raylinxo
Vrouw, 20 jaar
vorige  volgende
11 jul 2018 21:17 ik ken mijn plek niet..
09 jul 2018 21:08 No idea why.
27 jun 2018 18:17 afgelopen 2 weken
06 jun 2018 21:20 Dinsdag 5 juni
04 jun 2018 15:53 Voorstellen
meer..