menu myDiary

Lieve Emma [re-post]

Onder t mom van: 'oude posts voor de liefhebber'. Origineel geplaatst op 3 december 2014 onder 'LuieHond'. Een verhaal van bijna 4 jaar geleden. Een verhaal ook nu heel toepasselijk, want gisteravond:

-----------------------------------------------------------
Lieve Emma,

t was alweer even geleden dat wij elkaar voor de laatste keer hadden ontmoet. Wij gingen altijd prima samen. Jij maakte mij compleet. Jij was de Cher en ik de Sonny. Ik was de Johnny en jij de June. Mickey en Mallory. Micki en Maude. Mork en Mindy. Wij waren één.

De dosis liefde die jij door mijn hele lichaam liet stromen, enige tijd geleden.. Alle momenten waarop jij mijn lichaam deed verwarmen, maar ik altijd koude voeten bleef houden. Jij liet al mijn negatieve gedachtes en stemmingswisselingen iedere keer weer op een dwaalspoor zetten. Dan waren ze eventjes weg en was ik er ook weer eventjes tussenuit. Even weg van de maagkrampen en de kopzorgen. Weg van de suffe realiteit en de dagelijkse sleur. Dat deed jij iedere keer weer, speciaal voor mij.

Vandaag zijn wij herenigd, dan wel tegen alle adviezen in. De Goden van boven kijken mij woest aan. De boze ogen en zwijgende kaken vertellen mij dat er sprake is van een diepe teleurstelling. Als blikken konden doden.. dan ben ik daar in ieder geval niet welkom. Onder mijn voeten is t één warm feest. De duvels en de jakhalzen proosten bij ieder rondje dat gegeven word door Judas, de landverrader.. vuile NSB'er.

T was nooit de bedoeling weer bij elkaar te komen. Om weer één te worden. Niet op deze manier en zeker niet in deze staat, maar de verleiding was te groot. Veel te groot. Nu ben ik wederom de zwakkeling die ik voorheen was en ten alle tijden van ons samen zijn.

Vanavond schud ik alle engeltjes en duiveltjes van mijn schouders af en zal ik niet hoog of laag kijken. Mijn hart maakt de 1500 meter sprint en weer terug. De bloeddruk schiet met pijlen omhoog. Wij samen.. als een overwinning naar Olympisch goud. Dit allemaal door jouw aanwezigheid. Ik laat jou mijn emoties en gedachtegang binnendringen en laat mij vervolgens meeslepen door jouw fantasie wereld.. met huisjes en boompjes en beestjes.. wereldvrede en verloren schoentjes in Wonderland.

Onze tijd is bijna om en t was geweldig. Geweldig om oude tijden weer even te doen herleven. Al voel ik mij enigszins schuldig en vies. Tijd om de handen en t geweten te wassen. Tijd voor de emmer en zwabber.. dan is t morgen weer schoon schip.

Ik haat t van je te houden en ik hou er van je te haten. Waarom toch steeds weer? Waarom kan ik geen afstand doen? Heb zoveel shit van je moeten slikken.. met altijd weer die smerige nasmaak. Ik wil je nooit meer zien. Dus.. tot volgende week?


Lieve Emma,
ik heb je gemist.


Sincerely yours,
LuieHond.

-----------------------------------------------------------'Cause I'm really tired of fightin'..

Cheers,
VuileHond.

8 juli 2018 - 130x gelezen - bewerkt op 9 juli 2018
VuileHond ontvangt liever geen reacties op dit verhaal.
VuileHond
Man, 34 jaar
vorige  volgende
08 jul 2018 19:50 Lieve Emma [re-post]
meer..