menu myDiary

Hoofd legen

Dear Diary,

Een nieuwe week is begonnen. Vorige week had ik een en al tegenslag. Van de 1 op de andere dag kon ik de helft minder werken. Mijn baas kan me dat zomaar flikken, omdat ik na 5 jaar nog steeds geen vast contract heb gekregen. Nu zijn ze aan het bezuinigen en ben ik de lul. Zo heb ik deze week alweer wat contact gehad met een andere baan. Waarbij alles goed is geregeld! Helemaal zoals het hoort. Een goed salaris, ergens mooi in het midden, doorgroeimogelijkheden en ik kom het bedrijf via via in rollen. Ik hoop dat ik een goede kans maak om de baan te krijgen. Ik hoop het, ik hoop het, ik hoop het. Ik doe er in ieder geval goed mijn best voor.

Ik heb een leuk weekend gehad. Fabian en ik gingen weer uit eten. Dat doen we elke week. We doen allemaal leuke dingen. Vorige week gingen we naar de dierentuin. Toen begon het keihard te regenen.We besloten in de auto te stappen en toch maar naar de bios te gaan. De dag erna gingen we uit eten en we namen zijn ouders mee, want het was de verjaardag van zijn moeder. En op dinsdag en zondag gaan we altijd samen sporten, dan eten we ergens een broodje en dan doen we de boodschappen. Ik ben gek op alle dingen die we doen.

Zo veel als Fabian heeft. Zo weinig heb ik, Aangezien twizst me niet bepaald meehelpt. Ik maak me nu al zorgen over hoe het er over 2 maanden uit gaat zien voor mij. Dan krijg ik echt een karig maandsalaris. Ik zou niet weten hoe ik dan ooit rond kan komen. Hopelijk word ik aangenomen in de kinderopvang.

Fabian en ik hebben een sport kookboek gekocht. Er staan leuke recepten in die je prima rondom het sporten kunt eten. Top! Vanmiddag heb ik pastasalade gemaakt met kip en met zelfgemaakte pesto. Het was heerlijk geworden! Een blijvertje. Daarna ben ik met die sollicitatie bezig geweest en nu lig ik even te relaxen op bed. Vanavond werk ik een uur in de fitness en ik geef een uur les. 2 uur werk ik maar. Morgen 1. Daar baal ik enorm van. Op onhandige tijdstippen ook. Maargoed. Nu nog maar even genieten van de vrije tijd. Dat is ook wel fijn. Ik lig nu lekker op bed met een maskertje op. Heerlijk.

11 juni 2018 - 180x gelezen - bewerkt op 11 juni 2018
Er zijn 2 reacties op dit verhaal.
Ocelot
Vrouw, 29 jaar
vorige  volgende
11 jun 2018 16:16 Hoofd legen
29 mei 2018 23:00 Overweldigd
28 mei 2018 20:29 Korte pauze
28 mei 2018 18:49 Korte pauze
28 mei 2018 01:13 Affaire
23 jul 2014 23:54 Mike,, Nog steeds..
meer..