menu myDiary

Gala?

Dilemma.
Dit jaar studeer ik af en het gala is al vrij binnenkort. Ik ben al de hele tijd aan t roepen dat ik niet ga. Ik heb immers niet veel met die school, en ben tot nu toe naar geen enkel schoolfeest geweest omdat ik daar gewoon niet de behoefte aan had.
Ook het gala had ik eigenlijk helemaal geen behoefte aan. Maar nu ik iedereen erover hoor praten, en iedereen zich er op aan het is voorbereiden... begint het me stiekem toch te kriebelen. Ik bedoel, ik studeer immers af. Dat is best speciaal, toch?

Goed, dan zou je zeggen; mens stel je niet aan en ga. Maar zo makkelijk is het allemaal niet...
de middag van het gala hebben we eerst diploma uitreiking. Dit is van 12:00-14:00. Dan zou ik daarna weer naar huis moeten (anderhalf uur rijden), me daar omkleden en klaarmaken, en om 7 uur weer terug rijden want om half 9 begint het pas.
Daarbij komt ook nog dat mn gezondheid echt op zn gat ligt, en ik het dan hooguit 2 uurtjes uit zou houden, om vervolgens daarna weer anderhalf uur terug naar huis te rijden. En de volgende dag ben ik dan hoogstwaarschijnlijk gesloopt én ik moet dan gewoon werken. Wat betekend dat ik dan om 5:15 weer nast mn nest sta...
vrij vragen is ook geen optie aangezien ik dankzij school door bijna al mn snipperdagen heen zit...

En nu? Ik vind het lastig. Stiekem wil ik heel graag maar ergens weet ik dat het niet het slimste zou zijn om te doen....

10 juni 2018 - 141x gelezen
Er zijn 2 reacties op dit verhaal.
ashtray
Vrouw, 23 jaar
vorige  volgende
10 jun 2018 23:17 Gala?
06 jun 2018 18:11 Ik HAAT de tandarts
24 apr 2018 19:43 Update dierenarts
meer..