menu myDiary

En nu?

Inmiddels zijn we drie maanden verder sinds mijn laatste berichtje. Hoe het gaat? Niet heel veel beter. In mei ben ik drie weken op vakantie gegaan. De week ervoor heb ik spontaan vrij genomen / gekregen, omdat ik redelijk instortte. Een goed begin van de vakantie. Op Bali en Lombok kon ik mij wel weer ontspannen. Alle gedachten aan het ziekenhuis liet ik achter in Nederland waardoor ik tijdens mijn vakantie lekker kon ontspannen. Ik heb drie weken lang heerlijk geslapen. Elke dag zwemmen, aan het zwembad liggen, zwemmen, en eten. Veel meer heb ik eigenlijk niet gedaan. Zoals het hoort!

Eenmaal thuis raakte ik het gevoel snel weer kwijt. Op mijn eerste werkdag kon ik wel huilen. Vervolgens hoorde ik de donderdag van die week dat de mijn afdeling per juli wordt opgeheven. Er is een reorganisatie gaande en blijkbaar is mijn afdeling overbodig. Hoewel een reorganisatie op zich niet heel bijzonder is, maak ik het voor het eerst mee. Niet te vergeten dat ik dus ergens anders moet werken. Omdat ik een vast contract heb, is er gegarandeerd ergens een plekje in de organisatie voor me. Alleen voelt het wel naar en onzeker. Waar werk ik volgende maand? Waarom houdt mijn werkgever ons zo slecht op de hoogte? Moet ik wachten op een plek welke zij aanbieden? Moet ik buiten de werkgever om een baan zoeken? Moet ik dan tijdens het sollicitatietraject vertellen over de ziekenhuistrajecten? Ik wil er open in zijn, ook als het betekent dat ik minder kans maak. Dan is het makkelijker om bij mijn huidige werkgever te blijven. Ook al weet ik niet waar er plek is en hoe mijn baan er dan uitziet. Zoals je merkt, zit ik enorm in mijn hoofd.

Verder start ik bij mijn volgende menstruatie weer met de trajecten. Ik kijk er erg tegenop. Gelukkig mag ik voorlopig 3 dagen blijven werken in plaats van 4. Fijn aan mijn werkgever - en eigenlijk mijn manager - dat ik de ruimte krijg. De 'ziektedag' gebruik ik nu om mijn therapeute te bezoeken. Ik heb er ééntje gevonden en zij is gespecialiseerd in (onvervulde) kinderwensen. Tot nu toe alleen een intakegesprek en een eerste sessie gehad. Zij is echt heel goed. Ook heb ik inmiddels door hoe groot de knoop is waarin ik zit.

Dus tja... Hoe ik me voel? Nog steeds klote.

10 juni 2018 - 118x gelezen
GoldenBird
Vrouw, 29 jaar
vorige  volgende
03 aug 2018 08:52 Leven na de reorganisatie
25 jun 2018 16:54 Mijn leven is een soap
11 jun 2018 10:07 Sit back and relax
10 jun 2018 15:46 En nu?
meer..