menu myDiary

Gurl nah

Ik dacht vanochtend echt: gurl, calm your titties (voor zover ze die heeft, maar goed). Ik zal 't uitleggen.

De diehard-lezers weten wellicht dat ik al jaren een soort van staakt-het-vuren heb met een meisje met wie ik in de eerste klas flinke ruzie heb staan maken. Waar het op neerkomt, is dat ze mij pestte toen we samen in de eerste klas zaten. Jullie weten wellicht ook dat ik een linkerhand heb die slecht functioneert als gevolg van een herseninfarct dat ik kreeg toen mijn moeder nog zwanger was van mij. Nou, daar werd ik dus mee gepest, hoewel ik daar zelf nooit wat van heb gemerkt. Pas toen mijn zus, die ik natuurlijk blind vertrouw, mij vertelde dat ze me dikwijls achter mijn rug naliep, begon ik op haar gedrag te letten. Wat bleek? Ze zette klasgenoten tegen mij op. De reden? Al sla je me dood.

Maar goed, op een gegeven moment had ik er genoeg van. Omdat ik geen raad wist met de dame in kwestie, besloot ik mijn zus erbij te halen. Ik stuurde haar een sms, waarin ik haar vroeg of ze haar even flink kon aanpakken (ik ga er niet omheen draaien: het woord 'kill' stond inderdaad in de sms). Toen ik na de pauze naar het muzieklokaal, waarin we les zouden krijgen, liep, zag ik dat mijn klasgenote aan het huilen was. Ik dacht echt dat mijn zus haar in elkaar had geslagen, hoewel dat niet de bedoeling was. Ik bood onmiddelijk mijn excuses aan en werd kwaad op mijn zus. Blijkbaar had mijn zus haar niet eens aangeraakt en was mevrouw behoorlijk aan het overdrijven, maar daar kwam ik later pas achter.

Een maandje later zaten die klasgenote en ik naast elkaar. Omdat ik dacht dat de ruzie allang weer bekoeld was (ik had ook een aantal keren mijn excuses aangeboden voor het feit dat ik mijn zus erbij had gehaald), besloot ik de vraag die ik op dat moment had aan haar te stellen. Ze draait zich om, kijkt me heel serieus en zegt: "Marnix, ik wil liever nooit meer met je praten."

En sindsdien is onze communicatie echt minimaal. :') Daarom de term 'staakt-het-vuren'.

Fast forward to today. We hadden Nederlands. De juffrouw gaf ons een oud examen, dat we moesten maken ter voorbereiding op het laatste proefwerk van het jaar. Omdat een andere klasgenoot, die naast de genoemde dame zat, hinderlijk lawaai aan het maken was, besloot ik mijn bek open te trekken. Ik vroeg heel brutaal of-ie niet gewoon z'n bek kon houden (die jongen is trouwens ook niet zo aardig tegen mij, vandaar die toon). Maar goed, die dame dacht dus dat ik het tegen haar had. Ze keek me heel fel aan en vroeg: "Dus jij wilt zeggen dat ík veel praat?" Hiermee doelt ze op het feit dat ik veel praat tijdens de lessen, waar ze ook gelijk in heeft. Ik praat veel, maar niet tijdens oefenexamens. Mijn antwoord? "Ik heb het tegen hem. Met jou praat ik niet."

Ik houd me netjes aan het staakt-het-vuren dat je zelf hebt geïmplementeerd. engel

Eigenlijk is dit hele gedoe ontzettend kinderachtig. Zij speelt de gebeten hond, terwijl zij dondersgoed weet dat ik verschillende keren mijn excuses heb aangeboden. Waar zijn de hare gebleven? Ik was tot voor kort ook nog bereid dit hele gedoe te vergeten. Ik ben er nu achter gekomen dat dat echt niet gaat gebeuren (mij best, overigens). Ik moet me afvragen of ik überhaupt wil omgaan met zo'n stuk uitschot. nahnah

En dat zit dan op het VWO. Sjonge-jonge-jonge. XD


Goed, dat was het voor vandaag.
Xverliefd

15 mei 2018 - 122x gelezen
Er zijn 3 reacties op dit verhaal.
Curacaotje
Man, 17 jaar
vorige  volgende
16 mei 2018 21:17 Is het raar?
15 mei 2018 22:49 Gurl nah
07 mei 2018 23:39 Zooo!
24 feb 2018 06:21 17!
17 feb 2018 04:04 Stompzinnige discussies
13 feb 2018 18:50 Studies
05 feb 2018 05:34 Hoe leuk!
03 feb 2018 02:20 Kut.
30 jan 2018 23:14 Ik ben een sadist. *grinnikt*
20 jan 2018 04:18 Christiane F.
16 jan 2018 22:54 Aluhoedjes united
16 jan 2018 04:41 Het moet eruit.
27 mrt 2017 21:14 Mededeling
meer..