menu myDiary

Tarotkaarten

Ik kan niet meer anders dan hierin geloven. Tarotkaarten. Ik ben er sinds een jaar mee bezig en ik verbaas me elke weer. Elke keer als ik de kaarten kies waarbij ik het meest voel, klopt de kaart precies. Het geeft me zo'n positief gevoel. Veel mensen geloven er niet in, hier heb ik ook begrip voor. Natuurlijk is het raar en ongewoon als de kaarten precies kloppen. Alleen is het vaak zo dat als iets raar of ongewoon is, mensen er vaak een soort angst voor hebben en er niet in willen geloven. Ik heb het nu niet over godsdiensten, maar echt over buitennatuurlijke, spirituele dingen die gebeuren.
Ikzelf heb nooit die angst gehad, gelukkig maar. Vanaf het begin voelde het al heel erg positief en fijn. Ik heb ook veel mediums leren kennen die dus met overleden mensen kunnen communiceren. Hier geloof ik zelf ook heel erg in omdat ik zelf zo'n consult heb gehad en dus heb ervaren hoe zoiets gaat. De medium waarmee ik een consult had, wist dus een aantal dingen over mijn tweelingzusje te vertellen terwijl ik deze man niet kende en het consult spontaan was. We hadden geen afspraak gemaakt. Ik kwam hem gewoon tegen op een spirituele beurs waar ik niemand kende.
Sinds ik op deze spirituele beurs ben geweest, ben ik een stuk positiever geworden. Ik wil niemand iets aanpraten hoor, ik wilde gewoon mijn ervaring met spiritualiteit delen. Hoe denken jullie hierover? Geloven jullie erin? Of juist helemaal niet?

XxLin


13 feb 2018 - 146x gelezen
Er zijn 5 reacties op dit verhaal.
lindseyxx1
Vrouw, 19 jaar
vorige  volgende
12 mrt 2018 12:12 Kindertijd gedicht
15 feb 2018 17:44 Valentijnsdag
13 feb 2018 18:09 Tarotkaarten
12 feb 2018 20:43 Muzikale krachten
meer..